Αιθερικά Τρίγωνα

αρχείο λήψηςΤο αιθερικό σώμα της Γης ως πλανήτη έχει κληρονομηθεί από το προηγούμενο ηλιακό σύστημα. Εξ αιτίας αυτού οι ενέργειές του αλληλοδιασταυρώνονταν μέχρι πρότινος σε ένα δίκτυο τετραγώνων. Τα τετράγωνα είναι αποτέλεσμα της ανάπτυξης και αλληλενέργειας των 4ων κατώτερων διαστάσεων/ιδιοτήτων. Ή αλλιώς των 4ων ακτίνων/ιδιοτήτων της 4ης, 5ης, 6ης, 7ης ακτίνας όταν πηγάζουν από την ίδια την ενάδα/ μονάδα/πνεύμα αντανακλώνται μέσα στην ύλη και οικοδομούν μορφές που “δίνουν υπόσταση” στη δημιουργική νοημοσύνη του πνεύματος.

Σήμερα ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ “λύνεται” σε ένα δίκτυο τριγώνων! Πώς; εκχύνονται ενέργειες των 3 ανώτερων όψεων/διαστάσεων, ή αλλιώς των 3ων ακτίνων/όψεων της 1ης, 2ης, 3ης ακτίνας με τελικό αποτέλεσμα να το ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ που μέσα στην ύλη “δίνουν υπόσταση” στην έμψυχη συνείδηση του πνεύματος. Αυτή η μεταμόρφωση του αιθερικού είναι εκπλήρωση του Πλανητικού Στόχου και Σκοπού ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Ζητούμενο είναι να εδραιωθεί μια εννεαπλή επαφή και μια εννεαπλή ροή ενέργειας μεταξύ και των τριών σημείων του κάθε τριγώνου. Σε αυτό συμμετέχει η ίδια η ανθρωπότητα που θα ολοκληρώσει μέσα από εννέα μυήσεις της την πληρότητα του τριγωνικού μετασχηματισμού. Πώς; Μέσα στο ανθρώπινο αιθερικό σώμα συμβαίνει μια επανάληψη της διαδικασίας, στο τρίγωνο των ενεργειών που δημιουργούνται από τη συνάφεια μεταξύ Πνεύματος-Ψυχής-Προσωπικότητας.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ είναι μια αστρολογική μελέτη που περιλαμβάνει τρία μέρη:

  ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – αφορά τους αστερισμούς

  ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΔΥΝΑΜΗΣ – αφορά τις πλανητικές τριπλότητες

  ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ – πλανητικά και ανθρώπινα.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ παρόλο που υπόκειται σε ολόκληρο το σύστημα αστρολογίας, βρίσκεται μόλις τώρα σε διαδικασία αποκάλυψης, επειδή σχετίζεται με ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΙΤΙΟ που καθορίζει τη συνείδηση και επειδή η ανθρωπότητα για να το αντιληφθεί χρειάζεται έναν τύπο μηχανισμού και μια περιεκτική ποιότητα συνείδησης που να της επιτρέπουν να ανταποκριθεί και να επεξεργαστεί οραματικά, δημιουργικά και αρμονικά ΤΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Σιγά σιγά θα σας παρουσιάσουμε τα δεδομένα αυτής της Επιστήμης καθώς ερμηνεύουν το βασικό αίτιο της σημερινής πλανητικής κρίσης και επιπλέον δίνουν κανόνες που κάτω από το Νόμο της Αναλογίας διευκολύνουν τη κατανόησή μας για τις υποκείμενες αλήθειες.

  "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ", Αλίκη Μπέυλη εκδόσεις Κέδρος