Πνευματικός Ακτιβισμός – Βιωματικά Εργαστήρια

Η Ιοχροοχόος Ακαδημία – Ιόχρουν Δίκτυο διοργανώνει
βιωματικά εργαστήρια με τις νέες πλανητικές ενέργειες
ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ
κάθε 2η Κυριακή του μήνα, 5-7μμ

ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
κάθε 4η Κυριακή 5-7μμ

Όλοι μαζί, αποτελούμε ένα μεγάλο Δίκτυο Φωτός, γιατί όλοι, ο καθένας από τον τομέα του, εργαζόμαστε
για το φως, την ενότητα, την αγάπη, το νέο πολιτισμό.

Σας περιμένουμε 5-7μμ Εθνομαρτύρων 61 Άγιος Δημήτριος

ΠΡΩΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Ατομικό Κανάλι©

Η Ιοχροοχόος Ακαδημία - Ιόχρουν Δίκτυο διοργανώνει 9 Βιωματικά Εργαστήρια εφαρμογής της Μεθόδου Ατομικό Κανάλι© προσωπικές διεργασίες©

Εργαζόμαστε στο στόχο που έχει ο καθένας για την προσωπική και συλλογική του ευημερία. Μαθαίνουμε πώς να μη σπαταλάμε τις δυνάμεις μας, φυσικές, αισθαντικές, συγκινησιακές, νοητικές και πώς να τις συγκεντρώνουμε για να τις κατευθύνουμε και να τις χρησιμοποιούμε για το καλό το δικό μας και το καλό όλων.

Μαθαίνουμε πώς να αναγνωρίζουμε με νέα αντίληψη τον εαυτό μας. Μέσα από την αυτοπαρατήρηση εκπαιδευόμαστε ώστε η συνείδησή μας να περιλαμβάνει την αληθινή Ζωή.

Μαθαίνουμε να ορίζουμε τον εαυτό μας σαν μια μονάδα ύπαρξης. Μαθαίνουμε να ορίζουμε τον χώρο που μας ανήκει! Γιατί το ΑΤΟΜΙΚΟ μας ΚΑΝΑΛΙ είναι ο ΧΩΡΟΣ που μας ανήκει! Το καθορίζουμε, το ορίζουμε, το οργανώνουμε. Εκεί δοκιμάζουμε νέες φόρμουλες, βιώνουμε νέες εμπειρίες. Είναι ο χώρος που οριοθετούμαστε και επαναπροσδιοριζόμαστε.

Μαθαίνουμε να χαλαρώνουμε. Γιατί η χαλάρωση είναι ένα ψυχικό μέσο που επιτρέπει την κυκλοφορία της ενέργειας. Όσο βαθύτερα χαλαρώνουν τα σώματά μας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα της ζωτικής ενέργειας που κυλάει μέσα μας και τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα διεύρυνσης της συνείδησής μας.

Μαθαίνουμε μέσα από το ατομικό μας κανάλι να χρησιμοποιούμε τη Μωβ-Βιολετί-Ιόχρου Ενέργεια του Ήλιου και όλες τις νέες ενέργειες που διατίθενται στον πλανήτη μας για απελευθέρωση, οργάνωση, υγεία και αφθονία.

Τα Βιωματικά Εργαστήρια εφαρμογής της Μεθόδου Ατομικό Κανάλι© θα σας συνεπάρουν γιατί συνδυάζουν τη θεωρητική προσέγγιση με το βίωμα δόμησης και οργάνωσης του Ατομικού Καναλιού μέσα από στοχευμένους καθοδηγούμενους διαλογισμούς.

Με χαρά σας περιμένουμε.

Διάρκεια: 2 ώρες
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες: 6978985663 & 6946708585
EMAIL: ioxroypyr@gmail.com

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ

Τα Τρίγωνα είναι μια δράση υπηρεσίας, που χρησιμοποιεί την δύναμη της σκέψης και της προσευχής για να ανυψώσει και να μετασχηματίσει τη συνείδηση, να την καταστήσει ευρύτερη, παραγωγικότερη, δυναμικότερη.

Το Τρίγωνο είναι ένα βασικό γεωμετρικό σχήμα, πνευματικό σύμβολο της ουσιαστικής Τριαδικότητας του Θεού-Πατέρα-Ενέργεια.

Οι ψυχές τριών ατόμων που εργάζονται ομαδικά, προσφέρουν σύνδεση τριών εστιακών σημείων φωτός, μέσω των οποίων μπορεί να κυκλοφορεί η πνευματική ενέργεια.

Οι προσωπικότητες των τριών αυτών ατόμων παρέχουν κάθε φορά τα δικά τους τρία εστιακά σημεία: στο νοητικό πεδίο, στο αστρικό πεδίο, στο αιθεροφυσικό πεδίο, στο στοιχειακό πεδίο.

Οραματιζόμαστε την ανθρωπότητα σαν έναν άνθρωπο. Όλοι μαζί συναποτελούμε το σώμα της. Στο συλλογικό πεδίο της ψυχής της ανθρωπότητας ο καθένας μας συναντά τις Ολοκληρωμένες Ψυχές, των Διδασκάλων της Αγάπης, της Σοφίας και της Θέλησης. Της Σύνθεσης και της Ενότητας.

Η καρδιακή επίκληση των απελευθερωτικών τριγώνων ιόχρου ενέργειας  γεφυρώνει, συσχετίζει αυτόνομους ενεργειακούς πόρους, με στόχο τη συλλογική πράξη απελευθέρωσης.

Συλλογικό πεδίο, σημαίνει κοινό πεδίο. Συλλογικό πεδίο σημαίνει κοινές συνδέσεις, άπειρες συσχετίσεις, άπειρες ανταλλαγές.

Η Ελλάδα Συνεργεί Παγκόσμια ως κομβικός διανεμητικός πυλώνας Ιόχρου Πυρός. Φέρε κι εσύ την Μωβ Φλόγα εκεί που η καρδιά σου κτυπά!

Με χαρά σας περιμένουμε.

Διάρκεια: 2 ώρες
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες: 6978985663
EMAIL: ioxroypyr@gmail.com