Κάθε Τρίτη

Τραγουδόκυκλος ©
Μουσικό Εργαστήρι Αυτογνωσίας & Φωνητικής

Κάθε Τρίτη 19:30 - 21:00
Παρουσίαση,  Σωτηρία Σελήσιου | 6978150865 | sotiseli@gmail.com

Ο Τραγουδόκυκλος είναι ένα Μουσικό Εργαστήρι Aυτογνωσίας και Φωνητικής. Τραγουδάμε ομαδικά κάποια εύκολα τονικά πατήματα για να ζεστάνουμε τις φωνές μας και να δημιουργησουμε μία αρμονική ομαδική Δόνηση. Στη συνέχεια κάνουμε φωνητικές ασκήσεις για να δυναμώσουμε όλο το φωνητικό μας σύστημα και να ετοιμαστούμε για το επόμενο βήμα που είναι τα τραγούδια και οι ομαδικοί φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί!

Σε κάθε μουσικό μας εργαστήρι τραγουδάμε τραγούδια που ανεβάζουν την ατομική μας δόνηση και μας χαρίζουν ανάσα, αισιοδοξία, θάρρος και Χαρά. Απελευθερώνουμε δυναμικά την μπλοκαρισμένη έκφραση και πυροδοτούμε την έμπνευση μας τραγουδώντας. Αυτοσχεδιάζουμε με μελωδίες και ρυθμούς και κάθε φορά προκύπτει μία νέα απολαυστική μελωδική συνδημιουργία. Επίσης στο τέλος κάθε εργαστηρίου η Σωτηρία τραγουδάει έναν μουσικό διαλογισμό -Singing Meditation- με θεραπευτικές δονήσεις και κατόπιν γίνεται μοίρασμα εμπειριών από τους συμμετέχοντες.

Κάθε εβδομάδα αναλύουμε ένα νέο ενδιαφέρον topic αυτογνωσίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ενότητες: "Βρες την Αληθινή σου Φωνη", "Πώς & γιατί να ανεβάζουμε την Ατομική μας Δόνηση", "Καθαρίζοντας τα Συναισθηματικά Τραυματα της Φωνής μας", Πώς να αγγίξεις την Αύρα της φωνής σου και πώς να βελτιώσεις τον ήχο της", "Η Ευτυχία να είσαι ο εαυτός σου" κ.α.

Στον Τραγουδόκυκλο μελετάμε τις πιο αξιόλογες και πρωτοποριακές μουσικές τάσεις που υπάρχουν παγκοσμίως. Μελετάμε μουσικά  projects που έχουν NEA  μουσική  οπτική και φτιάχνουν το δρόμο για το Μουσικό μας μέλλον!
Εκπαιδεύουμε τη φωνή μας ώστε να αποκτήσει βάθος, καθαρότητα, ένταση και όγκο χωρίς να χάσει τίποτε απο τη φυσικότητα της. Μελετάμε τις δυνατότητες της φωνής μας εις βάθος.

Κάνουμε μουσικό Διαλογισμό, χρησιμοποιώντας την Ίοχρου Ενέργεια και τα Ατομικά ενεργειακά μουσικά μας Κανάλια.

Η Συναυλιακή μορφή του τραγουδόκυκλου είναι oi Διαδραστικές Συναυλίες
 Interactive Concerts " We Sing Positive ! We Sing together ! "

Το μουσικό εργαστήρι του Τραγουδόκυκλου συντονίζει η μουσικός Σωτηρία Σελήσιου

Ενημερωθείτε για όλα τα δρώμενα στο Site: SotiriaSelisiou.com

Πρόγραμμα Ιοχροοχοού Ακαδημίας 2017 - 2018