Τρίγωνα

26025_405155383271_1345490_nΣας ευχαριστούμε για την κινητοποίησή σας, σχετικά με την απελευθερωτική δημιουργία ΤΩΝ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΙΟΧΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη τη Γη.
Video Aπελευθερωτικά Τρίγωνα.
Σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε δύο τύπων επαφές πρακτικά:

1. Aφού προετοιμαστείτε ατομικά ΔΙΑΤΙΘΕΣΘΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ να ενωθείτε με δύο άλλα φωτεινά σημεία ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΧΡΟΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΩΤΟΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ που επίσης διατίθενται, χωρίς να τα γνωρίζετε σε φυσικό επίπεδο (είναι εφικτό γιατί Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ)

2. Μιλάτε με φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται να οργανωθούν σε έναν πνευματικό ακτιβισμό, μια δραστηριότητας καρδιάς και βρίσκεστε νοερά συγκεκριμένη ώρα για να δημιουργήσετε ψυχικά τρίγωνο ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΙΟΧΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ με θέληση αλλαγής και ξεβαλτώματος.

Βρείτε τους δύο διαλογισμούς που χρειάζεστε για να δουλέψετε τα τρίγωνα στα ΔΩΡΑ της solar-action.org

Με το CD ‘ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΙΟΧΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ – ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ’ πρώτα:
ο καθένας ατομικά πραγματοποιεί το ατομικό του κανάλι και τη σύνδεσή του με την Ιόχρου Ενέργεια
ιόχρους επίκληση
ατομικό κανάλι
ατομική προετοιμασία ιόχρου καναλιού
στη συνέχεια, με το CD ‘ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΙΟΧΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ – ΚΑΝΑΛΙ ΤΡΙΓΩΝΟΥ’ πραγματοποιεί ο καθένας αλλά και οι τρεις μαζί ΟΡΑΜΑΤΙΚΑ το κανάλι του τριγώνου
τα τοιχώματα του καναλιού, τη χρυσή κεραία τριγώνου,
τον χρυσό άξονα του τριγώνου, τις χρυσές ρίζες του τριγώνου
ροές μέσα από το κανάλι του τριγώνου

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, για το πώς να χρησιμοποιήσετε την ΙΟΧΡΟΥ ΕΠΙΚΛΗΣΗ θα βρείτε:
http://apeleftherotikatrigona.blogspot.com

Kαι αν θέλετε να μοιραστείτε με φίλους σας την ερμηνεία της ΙΟΧΡΟΥ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ πάρτε την από τα ΔΩΡΑ της solar-action.org
Μοιραστείτε και τα CDs που θα βρείτε.

Το νόημα της ζωής μας βρίσκεται πολύ βαθύτερα και πολύ πιο κοντά μας από όσο μπορούμε να ελπίζουμε.

Το Ιόχρου Δίκτυο επικαλούμενο την Ιόχρου Ενέργεια πραγματοποιεί την δυναμική ομαδική κλήση, την ρυθμική ομαδική επαφή, την αγκυροβόληση, μέσα στα Τρίγωνα Φωτός, της όψης ‘αγάπη που απελευθερώνει’. Η Ιόχρου ενέργεια είναι ενέργεια του ελέους και της αγάπης που δρα. Η νοήμων Ιόχρου ενέργεια εργάζεται μέσα από την καρδιά μας στην καρδιά του Τριγώνου μας. Μέσα από το νου μας στο νου του Τριγώνου μας. Μέσα από το τρίτο μας μάτι στο τρίτο μάτι του Τριγώνου μας.

Αυτό σημαίνει ότι:
Πρώτα απ’ όλα, ο καθένας από τους τρεις που συμμετέχουν στο Τρίγωνο Φωτός καταθέτει τις ιδιότητές του σαν συνεισφορά στο σύνολο.
Δεύτερον, η ενέργεια που κατατίθεται, καθαρίζεται από την Ιόχρου ενέργεια και διαχύνεται απαστράπτουσα μέσα στο Τρίγωνο.

Αποτέλεσμα, Η Μωβ Φλόγα ανάβει!

Η παρουσία Της είναι η απάντησή μας από τα βάθη της ύλης στην προς τα άνω εφέλκυση του πνεύματος. Ναι, ανταποκριθήκαμε. Ναι, συμμετέχουμε. Ρυθμικά, καθημερινά, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, δυναμώνοντας το κανάλι Της, εδραιώνοντας την κυκλοφορία Της. Ρυθμικά, καθημερινά, οραματιζόμαστε τη σπίθα της Μωβ Φλόγας στη καρδιά μας, μαθαίνοντας να την προστατεύουμε και να την συντηρούμε.

Έτσι, σπίθα – σπίθα θα ανάψει τη καρδιά και στο νου της ανθρωπότητας!