Πνευματική Πλανητική Ιεραρχία

 rose-bloom-384068_1280Ως Πνευματική Ιεραρχία σε κάθε Πλανήτη του Ηλιακού μας Συστήματος θεωρούνται εκείνες οι Ψυχές που στον υποκειμενικό σκοπό που συντελείται πάνω στον Πλανήτη οργανώνουν για να τον προωθήσουν, ένα Σχέδιο Φωτός, Αγάπης και Δύναμης. Ο Όρκος των μελών της Ιεραρχίας είναι:

 

 

" Το Σύμπαν είναι η χώρα μου
να πράττω το Καλό η θρησκεία μου
να εξυπηρετώ τον πλησίον μου η χαρά μου
να απελευθερώσω την ανθρωπότητα η ύψιστη εξυπηρέτησή μου. "

 

 

 DJWHAL-KHULΟ Διδάσκαλος Θιβετανός έχει αναλάβει να εργασθεί με μαθητές των Διδασκάλων Μορύα και Κουτ Χούμι για να τους προετοιμάσει να εργασθούν σε ομίλους που θα λειτουργήσουν ως ο Νέος Ιεραρχικός Όμιλος και ως ο Νέος Όμιλος Εξυπηρετητών του κόσμου.

Η εργασία αυτή καθώς και μια πλήρης κοσμολογική θεώρηση έχει δοθεί αρχικά μέσα από τα βιβλία της Ε.Π. Μπλαβάτσκυ, μετέπειτα από τα βιβλία της Αλίκης Μπέιλη και συνεχίζει μέσα από άλλους ενεργούς μαθητές, γιατί το Έργο της Εξωτερίκευσης της Ιεραρχίας μέσα στην ανθρωπότητα είναι Ζωντανό και σε Εξέλιξη.

 

     

 

 

 AGIOS GERMANOSΟ Διδάσκαλος Άγιος Γερμανός είναι Μεγάλος Ηγέτης (Μάχα Τσόχαν) της 3ης Ακτίνας της Ενεργού Νοημοσύνης και ταυτόχρονα υπεύθυνος της Ιόχρου 7ης Ακτίνας.

Το έργο του αυτή την εποχή είναι τεράστιο καθώς εργάζεται για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την πλάνη την θυμαπάτη και την μάγια (κυκεώνα των ανεξέλεγκτων αιθερικών δυνάμεων) και για την εξέλιξη του ζωικού, φυτικού, ορυκτού και στοιχειακού βασιλείου.