Θυμαπάτη, Ένα Παγκόσμιο Πρόβλημα

Το δεύτερο βιβλίο που σας προτείνουμε είναι “Θυμαπάτη, Ένα Παγκόσμιο Πρόβλημα” της Αλίκης Μπέϊλη από τις εκδόσεις “Κέδρος”.

Το περιεχόμενο αυτού του βιβλίου ο καθένας θα το προσεγγίσει όπως μπορεί. Θέλουμε να έρθετε απευθείας σε επαφή με το βιβλίο, αλλά επειδή είναι η εργασία που βασικά γίνεται με το Ιόχρου Πυρ, δηλαδή είναι η εργασία για την κάθαρση και ανανέωση
  της σκέψης μας,
  των συναισθημάτων μας,
  της αύρας μας
και επειδή όλη η διαλογιστική εργασία θα γίνει πάνω σ’ αυτή τη γραμμή, εμείς, όταν θα έρθει η ώρα να προσεγγίσουμε τις εφαρμογές του Ιερού Πυρός μέσα στο σώμα μας με τη χρήση της Επίκλησης και της Εφέλκυσης, θα σας δίνουμε σταδιακά βιβλιαράκια τα οποία ονομάζουμε τετράδια ανάλογα με αυτό που σας στέλνουμε για τη θυμαπάτη της εξουσίας και τους έξι κανόνες της Ατραπού γιατί έχουμε μια εννοιολογική οργάνωση των περιεχομένων πληροφοριών αυτού του βιβλίου ανά θεματολογία, με έναν τρόπο που περιλαμβάνει και τις προτάσεις του Διδασκάλου Θιβετανού, μέσα από τα άλλα του βιβλία.

Πρόκειται δηλαδή για μία οργανωμένη παροχή πληροφορίας ως βάση για την ενεργειακή δουλειά που είναι η κύρια δουλειά μας.
Είναι ενεργειακή, διαλογιστική εργασία και είναι αυτή η οποία στην πραγματικότητα παράγει τη μετουσίωση
  μέσα στους φορείς μας,
  μέσα στα σώματά μας
  μέσα στη καρδιά μας
  μέσα στο μυαλό μας
  μέσα στο κύτταρό μας.

Στο ίντερνετ θα βρείτε τα σεμινάρια τα οποία κάνουμε για το Ιόχρου Πυρ και θα δείτε πως αυτά οργανώνουν τις ενεργειακές πληροφορίες και πως παράγουν την δυναμική εκείνη με την οποία μπορείτε όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά να εργαστεί μέσα του.
Είναι βασικές τεχνικές της Πνευματικής Πλανητικής Ιεραρχίας, τεχνικές που οι Διδάσκαλοι της Σοφίας έχουν προσφέρει στην Ανθρωπότητα και τις οποίες χρησιμοποιούμε με επίγνωση της σοβαρότητας αυτής της προσέγγισης και της τεράστιας αλλαγής που φέρνει στις ζωές μας.