Καθώς γίνεσαι υπηρέτης του κόσμου και κάτοχο της βιολετί φλόγας

Αγαπητοί Αρχιτεχνίτες, εσείς, οι φρουροί, οι αρχηγοί, καθαρίζετε το μονοπάτι που οδηγεί στο μέλλον ώστε αυτοί που σας ακολουθούν να μπορούν να προχωρούν μπροστά πιο γρήγορα και με χάρη. Εκπληκτικά σημαντική είναι κάθε προσπάθεια που κάνετε που προσθέτει στο ποσοστό του φωτός του δομικού συστήματος της μαζικής συνείδησης. Εσείς είστε οι γενναίοι που μεταφέρετε το εξευγενισμένο φως της νέας Δημιουργίας. Εσείς είστε αυτοί που βοηθάτε να καθαριστούν τα περιοριστικά, διαταραγμένα και επιβλαβή διδάγματα του παρελθόντος, που σχεδιάστηκαν για να ελέγχουν την ανθρωπότητα μέσα από το φόβο και τον εκφοβισμό. Εσείς είστε αυτοί που εξευγενίζετε και κάνετε προσιτά τα νέα διδάγματα, τις τεχνικές και τις οδηγίες, που θα βοηθήσουν τους άλλους να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους και θα τους δυναμώσουν για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα κρυμμένα ταλέντα τους της κυριαρχίας του εαυτού.

Όλα στο παν- σύμπαν δημιουργήθηκαν από την Ουσία της καρδιάς του Υπέρτατου Δημιουργού όπου όλα ήταν τέλεια. Όμως, αυτή η τελειότητα περιείχε μόνο τον εαυτό της μέσα στο θεϊκό κενό. Ο Δημιουργός επιθυμούσε να επεκτείνει τον εαυτό του και να εκδηλώσει μερικές από τις ατελείωτες δυνατότητες μέσα του. Ο καθένας από εσάς είναι μια Σπίθα της Ουσίας του Δημιουργού με τεράστιες δυνατότητες. Το σύμπαν μέσα στο οποίο όλοι μας τώρα υπάρχουμε είναι στη μέση μιας τεράστιας μεταμορφωτικής διαδικασίας. Πλανήτες αλλάζουν θέσεις και έρχονται πιο κοντά στον ήλιο του ηλιακού συστήματος του οποίου είμαστε μέρος. Γαλαξίες επεκτείνονται και προχωρούν προς τα πάνω, προς τα έξω και προς τα κάτω ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται ο παρατηρητής. Νέοι γαλαξίες είναι σε στάδιο διαμόρφωσης καθώς η κινητήρια δύναμη της εξάπλωσης ενεργοποιείται από μια μεγάλη εκχύλιση Δημιουργικών Μορίων Φωτός/Ζωής και οι σπόροι – σκέψεις για τη νέα δημιουργία διαποτίζουν τη συνείδηση όλων των αισθαντικών όντων.

Αφήστε μας ξανά να σας θυμίσουμε καθώς προχωράτε βαθύτερα στην κυριαρχία του εαυτού πως γίνεστε υπερασπιστές της κοσμικής ενέργειας / των αδαμάντινων μορίων, της Ουσίας της αγνής αγάπης του Δημιουργού. Καθώς τελειοποιείτε την ικανότητά σας να εκπέμπετε αγάπη δίχως όρους θα γίνεστε επίσης υπερασπιστές της θεϊκής θέλησης, που θα μπορούσε να περιγραφεί ως ενεργειακές Μονάδες από ιερές εμπνευσμένες σκέψεις που σας μεταφέρονται από το Κοσμικό Συμβούλιο του Φωτός των υψηλότερων βασιλείων. Για να γίνει κάποιος συνδημιουργός στο βασίλειο της μορφής, πρέπει να υπάρχει μια προσπάθεια και μια ενεργοποίηση. Και όπως γνωρίζετε, για κάθε ενέργεια υπάρχει και μια αντίδραση. Η δοκιμή και το λάθος οδηγούν στη γνώση του τι αποδίδει και τι όχι. Το να κάνεις μια λάθος επιλογή ή ενέργεια χωρίς πρόθεση να κάνεις κακό, δεν πρέπει να θεωρείται κακό πράγμα, επειδή είναι μέρος της διαδικασίας μάθησης.

Η έξυπνη, άνευ όρων αγάπη έρχεται όταν η ψυχή γίνεται η κυρίαρχη δύναμη εντός και το εγωικό σώμα των επιθυμιών και η προσωπικότητα μπαίνουν κάτω από έλεγχο. Καθώς στρέφεστε μέσα σας, οι σκέψεις σας γίνονται πιο αρμονικές και λιγότερο κριτικές και αντηχούν σε υψηλότερη συχνότητα που εξευγενίζει την ενεργειακή σας υπογραφή. Πρέπει να διατηρήσετε το κανάλι της επικοινωνίας ανοιχτό μεταξύ της ψυχής και του μυαλού μέσα από το νου. Αυτό ενεργοποιεί την αργή διαδικασία επανενεργοποίησης της επίφυσης και το άνοιγμα της πόρτας στο Ιερό Μυαλό, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του νου, κοντά στην κορώνα του κεφαλιού. Όταν οι συχνότητές σας φτάνουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο συμβατότητας, οι μεμβράνες του Φωτός που φυλούν την είσοδο στην Ιερή καρδιά σας και το Ιερό Μυαλό σας, αρχίζουν να διαλύονται και σταδιακά αποκτάτε πρόσβαση στο θησαυρό της αγάπης και της σοφίας που βρίσκονται εκεί μέσα. Ως μνηστήρες στο μονοπάτι, όλο και πιο σπουδαίες κοσμικές αλήθειες θα σας αποκαλύπτονται. Όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλο και πιο λίγες αρχές αιώνιας σοφίας θα επεκτείνονται σταθερά για να ενσωματώσουν τους μοναδικούς κανόνες, νόμους και αλήθειες του επόμενου σταδίου της ύπαρξης, σε έναν αέναο κύκλο ανόδου της συνειδητότητας.

Η άνοδος είναι άνοιγμα του νου. Το πέρασμα από τη μια φάση της συνείδησης σε μια υψηλότερη κατάσταση ύπαρξης. Επιθυμούμε πολύ να σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε σταδιακά τη γνώση σας ώστε να περιληφθεί όλη η ανθρωπότητα, η Γη, το σύστημα και τα γύρω του, ο γαλαξίας και ακόμη πιο πέρα. Σιγά –σιγά αποσύρετε την προσοχή σας και την ενέργειά σας από την παλιά, δυσλειτουργική πραγματικότητα της τρίτης/τέταρτης διάστασης. Επομένως, σταδιακά θα εξασθενίσει και θα πάψει να υπάρχει επειδή δε θα της δίνετε άλλη ενέργεια. Δε θα είναι πια η προσοχή εστιασμένη στον μικρό εαυτό. Ο τελικός στόχος είναι να γίνετε ένα γαλαξιακό όν και να αποκτήσετε σταδιακά συμπαντική συνείδηση.

Ένας αρχιτεχνίτης του εαυτού αναζητά τη δική του υψηλή αλήθεια και έπειτα ζει αυτή την αλήθεια όσο πιο καλά μπορεί. Ένας αρχιτεχνίτης προσπαθεί να δει τον κόσμο και το μεγάλο του δράμα από ένα υψηλότερο σημείο ώστε να έχει μεγαλύτερη εικόνα. Σταδιακά ο χρόνος θα γίνει ελάσιμος, επειδή θα προχωράτε πέρα από τον γραμμικό χρόνο/χώρο. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ο φυσικός σας τρόπος να βλέπετε θα γίνει πιο πανοραμικός και η περιφερειακή σας όραση θα επεκταθεί ως ένα σημείο. Αυτό το φαινόμενο έχει ήδη γίνει σε μερικούς από τους αρχηγούς του δρόμου. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι η καταστροφή γύρω στον κόσμο επιταχύνεται. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αληθινό και θα συνεχιστεί για κάμποσο καιρό καθώς η γη απελευθερώνει τα αρνητικά μοτίβα και τις περιοριστικές ενέργειες καθώς η μητέρα σας γη προσπαθεί να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει γίνει στον πλανήτη τους περασμένους αιώνες μέσα από τις αρνητικές σκέψεις και πράξεις της ανθρωπότητας.

Η ανθρωπότητα είναι υπεύθυνη για την παρούσα κατάσταση της γης και είναι στο χέρι όλων σας μαζί με τη βοήθεια από τα όντα των ανώτερων βασιλείων να προσπαθήσετε να διορθώσετε όση περισσότερη από την καταστροφή μπορείτε. Έχετε εφοδιαστεί με τα εργαλεία και την ενέργεια της Ιερής Φωτιάς που είναι απαραίτητα για να επιτύχετε αυτόν τον σκοπό. Όμως, πρέπει να ενσωματώσετε και να κατευθύνετε την ενέργεια κατάλληλα. Η άνοδός σας και η άνοδος της Γης είναι άρρηκτα δεμένα μαζί και έχουμε δεσμευτεί να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Αγαπημένοι, ξέρουμε ότι είναι επίπονο να βιώνετε ή να παρατηρείτε, καθώς μεγάλες κατοικημένες περιοχές καταστρέφονται και πολλές ζωές χάνονται. Όσο πιο κοντά στην πατρίδα σας συμβαίνει κάποιο γεγονός, τόσο πιο επώδυνο και ανησυχητικό είναι. Όμως, εάν πρόκειται να γίνετε Υπηρέτες του Κόσμου και φέροντες την Ιερή Φωτιά της μεταμόρφωσης και τα Αδαμάντινα Μόρια του Φωτός του Δημιουργού, πρέπει να σταθείτε πάνω από αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας αρένα, την πόλη σας, ακόμη και τη χώρα σας.

Ναι, καταλαβαίνουμε ότι η καταστροφή που συμβαίνει στην ακτή του κόλπου των ΗΠΑ είναι μια παρωδία, όπως είναι και οι καταστροφικές πλημμύρες, οι ανεμοστρόβιλοι, οι ξηρασίες και ο πόνος και τα βάσανα που προκαλούνται από τους υπάρχοντες πολέμους σε όλο τον κόσμο. Για να γίνετε υπηρέτες του κόσμου, πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε να κάνετε τις μεταμορφωτικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή που είναι απαραίτητες για να επιστρέψετε σε μια κατάσταση ελέγχου του εαυτού με ισορροπία και αρμονία. Όμως, πρέπει επίσης να αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας και την ενέργειά σας στην Υπηρεσία του Κόσμου με το να ενώνεστε με την ομάδα της ψυχής σας στην παγκόσμια Πυραμίδα της πέμπτης διάστασης όπου θα λετε την ακόλουθη δήλωση: « Ζητώ το ανώτερο καλό μου, το πιο αγνό αποτέλεσμα για όλη την ανθρωπότητα, τη γη και όλη τη δημιουργία». Με το που κάνετε αυτό, συνδέετε τη θέλησή σας με τη Θεϊκή θέληση του Πατέρα/ Μητέρας Θεού. Έπειτα πρέπει να περάσετε όσο χρόνο σας φαίνεται απαραίτητο εισπνέοντας φως και εκπνέοντας αγάπη. Αυτή είναι η διαδικασία που θα επιταχύνει την ικανότητά σας να έχετε πρόσβαση στο μετατρονικό φως πλήρους φάσματος αυτού του σύμπαντος που περιέχει τα αδαμάντινα μόρια του δημιουργού φωτός που είναι τώρα διαθέσιμο σε αυτούς που έχουν μπει στο μονοπάτι της ανόδου.

Μια εξήγηση για την παγκόσμια πυραμίδα και τα οφέλη της , μαζί με εικονογράφηση και επίσης περισσότερες λεπτομέρειες για τη Βιολετί φλόγα καθώς και πολλές δηλώσεις και ασκήσεις μπορείτε να βρείτε στο λεξικό της Ρόνα www.RonnaStar.com. Το 2009 όλες οι ομαδικές πυραμίδες που είχαν δημιουργηθεί στον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια περίπου, σταδιακά ενσωματώθηκαν σε μια γιγάντια παγκόσμια Πυραμίδα- Υπηρέτη και όλοι εκείνοι που πιστά επισκέπτονταν τις ομαδικές πυραμίδες οδηγήθηκαν στην καινούργια Παγκόσμια Πυραμίδα κατά τα νυχτερινά τους ταξίδια στην υψηλότερη διάσταση. Τον Ιανουάριο του 2010 αυτό το έργο ολοκληρώθηκε και ήταν έτοιμο να δεχτεί τους πιο προχωρημένους Φορείς του Φωτός που επιθυμούν να υπηρετήσουν. Τον Οκτώβριο του 2009 στη λίμνη Tahoe μια πεμπτοδιαστασιακή πυραμίδα από αμέθυστο/βιολετί φλόγα ολοκληρώθηκε και αρχίσαμε να ενθαρρύνουμε αυτούς που είναι σοβαρά στο μονοπάτι της ανόδου και που επιθυμούν να είναι μέρος του γκρουπ των παγκόσμιων Υπηρετών που αλλάζει γοργά να γίνουν επίσης Φορείς της Βιολετί Φλόγας.

Μια συγκινητική και γεμάτη έμπνευση τελετή έγινε και όλοι όσοι συμμετείχαν ένιωσαν ενθουσιασμό και επέκταση της συνείδησης τέτοιου είδους που δεν είχαν νιώσει για πολύ καιρό. Τώρα ο καιρός έχει έρθει να καλέσουμε όλους εσάς που νιώθετε ότι είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να υπηρετήσετε την σε άνοδο ανθρωπότητα, τη γη και τον πατέρα/ μητέρα Θεό μας ως παγκόσμιοι υπηρέτες και φορείς της Βιολετί Φλόγας. Ο χώρος δε μας επιτρέπει να αναφερθούμε σε όλη τη διαδικασία. Όμως θα σας δώσουμε ένα σύντομο διαλογισμό και θα σας περάσουμε στη μύηση εάν είναι επιθυμία σας να ενωθείτε μαζί μας στο κάλεσμα της τρομπέτας για να γίνετε ένας παγκόσμιος υπηρέτης και φορέας της Βιολετί Φλόγας. Όσο είστε σε διαλογισμό, πηγαίνετε στην πυραμίδα από αμέθυστο στην Πέμπτη διάσταση σε προετοιμασία για να κάνετε την έκκλησή σας.

ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑΣ.
ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΕΤΙ ΦΛΟΓΑΣ.
Ο οραματισμός, η εστιασμένη προσοχή και μια συναισθηματική ειλικρινής αίσθηση ευγνωμοσύνης, είναι τα κλειδιά για την ενεργοποίηση και την αποτελεσματική χρήση της Βιολετί φλόγας. Συγκεντρωθείτε στην εσωτερική σας όραση, το τρίτο μάτι και εάν δεν έχετε ήδη την ικανότητα να δείτε χρώματα ή να οραματιστείτε, θα αναπτυχθεί με τον καιρό εάν πιστά συνεχίσετε την εξάσκηση. Να επαναλαμβάνετε δηλώσεις όσο διαλογίζεστε πάνω στη Βιολετί Φλόγα. Δύο φορές κάθε μέρα θα ήταν ιδανικό. Όμως όσο χρόνο και να αφιερώνετε σε αυτή την άσκηση θα είναι ευεργετικός. Βλέποντας με το Ιερό Μυαλό σας , επικεντρωμένοι στην Ιερή καρδιά σας και αισθανόμενοι την παρουσία του Θεού μέσα σας, καθώς κάνετε την ακόλουθη δήλωση, θα αρχίζει η ενεργοποίηση των ανενεργών Σπόρων-ατόμων μέσα στα τέσσερα κατώτερα σώματά σας. Θα αρχίσουν να πάλλονται να κινούνται και να αλλάζουν μέσα και γύρω σας. Όσο γίνεστε πιο επαρκής, η ικανότητά σας να εκπέμπετε τη μεταμορφωτική Βιολετί Φλόγα θα αυξάνεται και θα περνά από εσάς έξω σε όλο και μεγαλύτερους ομόκεντρους κύκλους.

Πάρτε αρκετές βαθιές αναπνοές ή εάν γνωρίζετε την άπειρη αναπνοή, κάντε μια σειρά από 12 ιερές αναπνοές πριν να αρχίσετε την έκκλησή σας. « Ζητώ η Βιολετί Φλόγα της συγχώρεσης να λάμψει μέσα και γύρω μου τώρα και για πάντα, επεκτεινόμενη στιγμή προς στιγμή στο μέγιστο που επιτρέπει ο κοσμικός νόμος, μέχρι να είμαι ελεύθερος από κάθε πιστεύω που είναι λιγότερο από την πραγματικότητα της τέλειας θεϊκής μου φύσης. Είμαι η παρουσία του Θεού σε εκδήλωση στο φυσικό κόσμο της μορφής και δέχομαι το Θεϊκό του δικαίωμα εκ γενετής και την αποστολή μου τώρα. Περιτριγυρισμένος από την ακτινοβολία του πατέρα μας / μητέρα μας Θεού, καλώ τις ενέργειες της Ιερής Φωτιάς της μεταμόρφωσης από μέσα από το θεϊκό μου κύτταρο με το διαμαντένιο πυρήνα που βρίσκεται στον πυρήνα της Ιερής Καρδιάς μου.

Στο όνομα του ΕΙΜΑΙ αυτό που ΕΙΜΑΙ, επικαλούμαι τη Βιολετί Φλόγα να λάμψει από το σπόρο–άτομο μέσα στο κέντρο της Ιερής Καρδιάς μου. Από τη φλόγα με το λευκό πυρήνα της ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσίας μου, που πολλαπλασιάζεται με τις ποιότητες της Έβδομης Ακτίνας και τις αρετές του αρχάγγελου Ζακχιήλ και της Λαίδης Αμέθυστης και τη Θεϊκή δύναμη που δόθηκε στους ευλογημένους αναληφθέντες Διδασκάλους Άγιο Γερμανό και Λαίδη Πόρσια, δηλώνω εδώ και τώρα: « Εγώ, εδώ και τώρα, συμφωνώ να γίνω ένας φορέας της Βιολετί Φλόγας. Καλώ τη Θεϊκή Ιερή φλόγα να εισχωρήσει στο φυσικό μου όχημα μέχρι τον πυρήνα του και να ενεργοποιήσει τη μνήμη της ψυχής μου για την πλήρη θεϊκή συνειδητότητα και το γνήσιο αποτύπωμα του συμπαντικού μου πεπρωμένου. Καλώ τη Βιολετί Φλόγα να διαποτίσει το νοητικό, το συναισθηματικό, το φυσικό και το αιθερικό μου σώμα, την ψυχή μου, το DNA μου και το RNA μου, ώστε να μεταμορφώσει αιτίες, ουσίες, καταγραφές και μνήμη κάθε παρελθούσας, παρούσας ή μελλοντικής ζωής σε αυτή ή σε οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα που είναι λιγότερο από άψογη, οποιαδήποτε και όλες όσες δε βρίσκονται σε συμφωνία με τη θέληση του πατέρα/μητέρας Θεού μας, για το ανώτερο καλό μου και το ανώτερο καλό όλων.

Επίσης ζητώ από το Κοσμικό Συμβούλιο του Φωτός να εξετάσει την παράκλησή μου να γίνω μέλος της ομάδας των Υπηρετών του Κόσμου. Με πίστη θα αφομοιώνω και θα εκπέμπω στον κόσμο τη μέγιστη ποσότητα Αδαμάντινων Μορίων του Φωτός και τη μεταμορφωτική Βιολετί Φλόγα που μπορεί να περιέχει το σώμα μου. Επίσης θα προσπαθώ για το ανώτερο καλό μου, το ανώτερο καλό της ανθρωπότητας, της Γης και της Δημιουργίας. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να υπηρετώ πιστά και να είμαι άξιος αυτής της μεγάλης τιμής.»

Με το να γίνει κάποιος Υπηρέτης του Κόσμου, θα ενωθεί με άλλους μνηστήρες που προσπαθούν να επιτύχουν ομαδική συνείδηση και που έχουν έναν φλέγοντα πόθο να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Διαισθητική σκέψη και καθοδήγηση από τα μέλη του Κοσμικού Συμβουλίου θα είναι κάτι το συνηθισμένο και η γνώση του των ανώτερων κοσμικών αληθειών θα επιταχυνθεί σημαντικά όπως και η διαδικασία της ανόδου του. Οι Διδάσκαλοι του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός δε διδάσκουν ανοιχτά και δημόσια. Μεταφέρουν εμπνευσμένες αντιλήψεις με τους απεσταλμένους τους και τους μυημένους σε αυτούς, που είναι έτοιμοι να λάβουν την ανώτερη σοφία. Οι πιο προχωρημένοι μυημένοι δουλεύουν κυρίως στα παρασκήνια. Όμως, μια επίλεκτη ομάδα ενεργά διδάσκει στον κόσμο για να εμπνέει του Κοσμικούς Υπηρέτες στο πολύτιμο έργο τους.

Αγαπημένοι, υπάρχουν Πυραμίδες Παγκόσμιων Υπηρετών που δημιουργούνται σε κάθε υποεπίπεδο της πέμπτης διάστασης και επίσης στα χαμηλότερα επίπεδα της έκτης διάστασης. Καθώς η Ενεργειακή σας Υπογραφή αντηχεί σε υψηλότερες συχνότητες, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην επόμενη Πυραμίδα Παγκόσμιων Υπηρετών. Καθώς υψώνεστε, αυτό θα συμβαίνει και σε αυτούς που θα σας ακολουθούν. Καθώς προσπαθείτε να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας ως Κοσμικοί Υπηρέτες, μας έχει δοθεί θεϊκή άδεια να βοηθήσουμε τον καθένα από εσάς μέχρι εκεί που το επιτρέπουν οι συμπαντικοί νόμοι. Να ξέρετε ότι θα ενισχύουμε κάθε καλή πράξη που θα κάνετε. Καθώς προοδεύετε στο μονοπάτι, η ακτινοβολία σας θα κάνει τη σημαντική διαφορά καθώς όλοι μαζευόμαστε να φωτίσουμε τον κόσμο και να διευκολύνουμε το δρόμο για την ανθρωπότητα.
ΕΙΜΑΙ μαζί σας τώρα και για πάντα.
Σας αγαπάμε βαθιά.