Πνευματικός Ακτιβισμός – Βιωματικά Εργαστήρια

Η Ιοχροοχόος Ακαδημία – Ιόχρουν Δίκτυο διοργανώνει
βιωματικά εργαστήρια με τις νέες πλανητικές ενέργειες

ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ
κάθε 2η Κυριακή του μήνα, 5-7μμ

ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
κάθε 4η Κυριακή 5-7μμ

Όλοι μαζί, αποτελούμε ένα μεγάλο Δίκτυο Φωτός, γιατί όλοι, ο καθένας από τον τομέα του, εργαζόμαστε
για το φως, την ενότητα, την αγάπη, το νέο πολιτισμό.

Στο SPIRITUAL LIBRARY

ΠΡΩΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Ατομικό Ενεργειακό Κανάλι©

Η Ιοχροοχόος Ακαδημία - Ιόχρουν Δίκτυο μετά τα Βιωματικά Εργαστήρια εφαρμογής της Μεθόδου Ατομικό Κανάλι© Προσωπικές Διεργασίες και της Μεθόδου Ατομικό Κανάλι Ιερών Οντοτήτων©, διοργανώνει αυτή την περίοδο Βιωματικά Εργαστήρια εφαρμογής της Μεθόδου Ατομικό Κανάλι© Ιερές Διευρύνσεις©

Έχοντας μάθει να δομούμε το Ατομικό μας Ενεργειακό Κανάλι και να κάνουμε προσωπικές διεργασίες μέσα σε αυτό με τη Μέθοδο Ατομικό Κανάλι© Προσωπικές Διεργασίες και έχοντας μάθει τον οραματισμό της Παρουσίας των Ιερών Οντοτήτων ως “Πρόσωπα” με τη Μέθοδο Ατομικό Κανάλι Ιερών Οντοτήτων©, τώρα με τη Μέθοδο Ατομικό Κανάλι© Ιερές Διευρύνσεις© μαθαίνουμε πώς να ερχόμαστε σε επαφή και αλληλεπίδραση με τις Ιερές Οντότητες.

Με τη Μέθοδο αυτή μαθαίνουμε να εργαζόμαστε συνειδητά ζητώντας-αιτούμενοι τη διεύρυνση της συνείδησής μας με τους Ιερούς Κραδασμούς τους οποίους επιλέγουμε καθώς μας δίνονται τα βήματα για να βιώσουμε την Ιερή ανταπόκριση, να εξασκηθούμε στον τρόπο συν-λειτουργίας μας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μέσα στο Ατομικό μας Κανάλι η συνείδησή μας να σχετιστεί με την ύπαρξη και τον κραδασμό της Ιερής Οντότητας και να αποδεχθεί τη διεύρυνση που μας προσφέρει. Αυτό ονομάζεται "διεύρυνση της συνείδησής μας στο υπερβατικό", στο απρόσιτο μέχρι πριν την επαφή.

Η Μέθοδος Ατομικό Κανάλι© Ιερές Διευρύνσεις© το κάνει προσιτό και το προσάγει μέσα στο Ατομικό μας Κανάλι, ως μέρος των προσωπικών μας διεργασιών γιατί ο Κραδασμός της Ιερής Οντότητας έρχεται σε επαφή με τη δική μας ενέργεια.

Η προσαγωγή γίνεται με τη χρήση της Επίκλησης και της Εφέλκυσης των Ενεργειών μέσα στο Ατομικό μας Κανάλι καθημερινά και συνειδητά.

Σε αυτό τον κύκλο των Βιωματικών Εργαστηρίων μαθαίνουμε να επικαλούμαστε και να εφελκύουμε την Παρουσία και τον Κραδασμό των Διδασκάλων της Αγάπης - Σοφίας της Πνευματικής Πλανητικής Ιεραρχίας της Γης μας.

Η Πνευματική Πλανητική Ιεραρχία των Διδασκάλων της Αγάπης-Σοφίας είναι μια Συλλογικότητα ολοκληρωμένων Ψυχών που είναι αφιερωμένες στον Σκοπό της Βοήθειας προς όλες τις ζωές του πλανητικού μας συστήματος για την επίτευξη του πλανητικού Σκοπού. Είναι Βοήθεια κραδασμικής ανύψωσης, πέρασμα δηλαδή από την 3η διάσταση στην 4η, στην 5η, στην 6η κλπ.

Έτσι μιλάμε για απελευθέρωση από την 3η διάσταση. Μιλάμε για ανύψωσή μας στη 4η διάσταση. Στη συνέχεια απελευθερωνόμαστε από την 4η διάσταση. Ανυψωνόμαστε στην 5η διάσταση.

Είναι μία πορεία επίτευξης. Μία πορεία ανέλιξης, η πορεία της προς τα πάνω εξέλιξής μας.
Πώς πραγματοποιείται; Μέσα από την έλξη που μας ασκείται από πάνω.
Ποιος μας έλκει; Η Πνευματική Πλανητική Ιεραρχία των Διδασκάλων της Αγάπης - Σοφίας. 

Έτσι, μέσα στο Ατομικό μας Κανάλι, συμβαίνουν διαδικασίες μύησης και ιεροποίησης.

Συνειδητοποιώντας το γεγονός αυτό, ανοιγόμαστε νοήμονα και καρδιακά στο να φτάσει ο Ιερός Κραδασμός από τις Ιερές Πηγές μέσα στο Ατομικό μας Κανάλι και μέσα τους φορείς μας.

Ο Ιερός Κραδασμός – Ιερή Ευλογία, ενσωματωμένος στην ύλη μας, αναβαθμίζει και τους φορείς μας – τα σώματά μας στο σύνολό τους. Σταδιακά ολόκληρη η προσωπικότητά μας αναβαθμίζεται και ιεροποιείται. Η ατομική μας ψυχή διευρύνεται και αποκτά τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τα διευρυμένα της τμήματα που βρίσκονται στις Ιερές Πηγές, εκεί που οι Όμιλοι των Διδασκάλων της Αγάπης-Σοφίας διαβιούν.

Η συνειδητή χρήση της Μεθόδου Ατομικό Κανάλι Ιερών Οντοτήτων© μας καθιστά ενεργούς συμμέτοχους στο Έργο της ανύψωσης του ευατού μας, ολόκληρης της ανθρωπότητας, όλης της πλανητικής φύσης.                                    

Τα Βιωματικά Εργαστήρια εφαρμογής της Μεθόδου Ατομικό Κανάλι© θα σας συνεπάρουν γιατί συνδυάζουν τη θεωρητική προσέγγιση με το βίωμα δόμησης και οργάνωσης του Ατομικού Καναλιού μέσα από στοχευμένους καθοδηγούμενους διαλογισμούς.

Με χαρά σας περιμένουμε ιντερνετικά

στο SPIRITUAL LIBRARY

 

Και ας μην ξεχνάμε.
Για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη Μέθοδο Ατομικό Κανάλι© Προσωπικές Διεργασίες ή να εξασκηθούν βιωματικά σε αυτήν, από φέτος λειτουργεί κάθε Τρίτη μέσω ΖΟΟΜ η Ομάδα "Ατομικό Κανάλι".

Εκεί εργαζόμαστε στο στόχο που έχει ο καθένας για την προσωπική και συλλογική του ευημερία. Μαθαίνουμε πώς να μη σπαταλάμε τις δυνάμεις μας, φυσικές, αισθαντικές, συγκινησιακές, νοητικές και πώς να τις συγκεντρώνουμε για να τις κατευθύνουμε και να τις χρησιμοποιούμε για το καλό το δικό μας και το καλό όλων.

Μαθαίνουμε πώς να αναγνωρίζουμε με νέα αντίληψη τον εαυτό μας. Μέσα από την αυτοπαρατήρηση εκπαιδευόμαστε ώστε η συνείδησή μας να περιλαμβάνει την αληθινή Ζωή.

Μαθαίνουμε να ορίζουμε τον εαυτό μας σαν μια μονάδα ύπαρξης. Μαθαίνουμε να ορίζουμε τον χώρο που μας ανήκει! Γιατί το ΑΤΟΜΙΚΟ μας ΚΑΝΑΛΙ είναι ο ΧΩΡΟΣ που μας ανήκει! Το καθορίζουμε, το ορίζουμε, το οργανώνουμε. Εκεί δοκιμάζουμε νέες φόρμουλες, βιώνουμε νέες εμπειρίες. Είναι ο χώρος που οριοθετούμαστε και επαναπροσδιοριζόμαστε.

Μαθαίνουμε να χαλαρώνουμε. Γιατί η χαλάρωση είναι ένα ψυχικό μέσο που επιτρέπει την κυκλοφορία της ενέργειας. Όσο βαθύτερα χαλαρώνουν τα σώματά μας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα της ζωτικής ενέργειας που κυλάει μέσα μας και τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα διεύρυνσης της συνείδησής μας.

Μαθαίνουμε μέσα από το Ατομικό μας Κανάλι να χρησιμοποιούμε τη Μωβ-Βιολετί-Ιόχρου Ενέργεια του Ήλιου και όλες τις νέες ενέργειες που διατίθενται στον πλανήτη μας για απελευθέρωση, οργάνωση, υγεία και αφθονία.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Ενεργειακά Απελευθερωτικά Τρίγωνα

Τα Τρίγωνα είναι μια δράση υπηρεσίας, που χρησιμοποιεί την δύναμη της σκέψης και της προσευχής για να ανυψώσει και να μετασχηματίσει τη συνείδηση, να την καταστήσει ευρύτερη, παραγωγικότερη, δυναμικότερη.

Το Τρίγωνο είναι ένα βασικό γεωμετρικό σχήμα, πνευματικό σύμβολο της ουσιαστικής Τριαδικότητας του Θεού-Πατέρα-Ενέργεια.

Οι ψυχές τριών ατόμων που εργάζονται ομαδικά, προσφέρουν σύνδεση τριών εστιακών σημείων φωτός, μέσω των οποίων μπορεί να κυκλοφορεί η πνευματική ενέργεια.

Οι προσωπικότητες των τριών αυτών ατόμων παρέχουν κάθε φορά τα δικά τους τρία εστιακά σημεία: στο νοητικό πεδίο, στο αστρικό πεδίο, στο αιθεροφυσικό πεδίο, στο στοιχειακό πεδίο.

Οραματιζόμαστε την ανθρωπότητα σαν έναν άνθρωπο. Όλοι μαζί συναποτελούμε το σώμα της. Στο συλλογικό πεδίο της ψυχής της ανθρωπότητας ο καθένας μας συναντά τις Ολοκληρωμένες Ψυχές, των Διδασκάλων της Αγάπης, της Σοφίας και της Θέλησης. Της Σύνθεσης και της Ενότητας.

Η καρδιακή επίκληση των απελευθερωτικών τριγώνων ιόχρου ενέργειας  γεφυρώνει, συσχετίζει αυτόνομους ενεργειακούς πόρους, με στόχο τη συλλογική πράξη απελευθέρωσης.

Συλλογικό πεδίο, σημαίνει κοινό πεδίο. Συλλογικό πεδίο σημαίνει κοινές συνδέσεις, άπειρες συσχετίσεις, άπειρες ανταλλαγές.

Η Ελλάδα Συνεργεί Παγκόσμια ως κομβικός διανεμητικός πυλώνας Ιόχρου Πυρός. Φέρε κι εσύ την Μωβ Φλόγα εκεί που η καρδιά σου κτυπά!

Με χαρά σας περιμένουμε ιντερνετικά

στο SPIRITUAL LIBRARY