Ομιλία της Θεάς ΄Ισιδας

ισιδαΗ Θεά ΄Ισιδα, Θείο Συμπλήρωμα του Ηλιακού Λόγου (΄Οσιρις), μιλά για τα 49 Σεραφείμ. Όταν οι Αγαπητοί Ήλιος και Εστία έλαβαν τη Χάρη από τους Άλφα και Ωμέγα να γίνουν οι Ηλιακοί Λόγοι του Πλανητικού αυτού Συστήματος, 49 μεγαλοπρεπή Σεραφείμ γονάτισαν μπροστά στους Άλφα και Ωμέγα για να λάβουν από Αυτούς το Κοσμικό Διάγγελμα ότι ένας Νέος Ηλιακός Θεός και Ηλιακή Θεά (Ήλιος και Εστία) έλαβαν τη δύναμη να δημιουργήσουν ένα Νέο Πλανητικό Σύστημα. Τότε, καθώς άνοιξαν οι διαστρικοί δρόμοι, Αυτά έφεραν το χαρμόσυνο διάγγελμα στον Ήλιο και την Εστία. Γιατί 49 Σεραφείμ;

Η πανίσχυρη Κοσμική Μητέρα όλων των Σιωπηλών Επιτηρητών αυτού του Ηλιακού Συστήματος, γνώριζε πλήρως ότι σύμφωνα με το πρότυπο Σχέδιο της Δημιουργίας, έπρεπε να είναι Επτά Ηλιακοί Λόγοι καθένας από τους Οποίους όφειλε να δημιουργήσει και να διατηρήσει Επτά Πλανήτες μέσα στη φωτεινή τροχιά Του. Αν και κάποια Ηλιακά Συστήματα δεν ήταν ακόμη προετοιμασμένα για τη σπουδαία αυτή μύηση του Ηλιακού Λόγου, η Κοσμική Μητέρα γνώριζε ότι με τον καιρό και Αυτά θα είναι έτοιμα. Επομένως, επέλεξε το μυστικιστικό αριθμό των 49 Σεραφείμ που σημαίνει τελειότητα.

Όταν τέτοια διαγγέλματα Κοσμικής σπουδαιότητας αναγγέλλονται από τα Σεραφείμ, η μελωδική φωνή Τους και τα μεγαλοπρεπή φωτοστέφανα, γεμίζουν το Σύμπαν και διεγείρουν ακόμη και τους Γαλαξίες τα σύνορα των Οποίων αγγίζουν την άκρη του Πνευματικού Χιτώνα του Άλφα και Ωμέγα. Έτσι, γεννιούνται ζωτικές ενέργειες και οι επίδοξοι Ηλιακοί Λόγοι του Γαλαξία λαμβάνουν πρόσθετη ευλογία για τη μελλοντική Μύησή Τους.

Ο ενθουσιασμός της Αύρας των Σεραφείμ που βρίσκονται στην τροχιά του Ήλιου και της Εστίας, μαγνητίζει τους Ελωίμ της Δημιουργίας, τους Πλανητικούς Σιωπηλούς Επιτηρητές του Συστήματος αυτού και όλες τις Θείες Υπάρξεις που προορίζονται για Κτίστες της Μορφής. Μετά την ολοκλήρωση του έργου Τους, από τα 49 Σεραφείμ τα 48 επέστρεψαν στην Αύρα του Άλφα και Ωμέγα από την Οποία προήλθαν εκτός από ένα. Αυτό είναι ο Σέραπης Τσοχάν της Τέταρτης Ακτίνας και Ιεράρχης του Ερημητηρίου της Αναλήψεως στο Λούξορ της Αιγύπτου.

 

αγγελακι