Ποιες είναι οι Ομάδες GO-Ελευθερία

Οι G.O. Ελευθερία ομάδες δεν είναι ομάδες αναζήτησης, είναι Ομάδες Μαθητείας.

Η διαφορά είναι μεγάλη γιατί αφορά την ποιότητα της θέλησης.

Οι αναζητητές “θέλουν… αλλά… πώς;” και “αν… μήπως;”. Η φλόγα της καρδιάς τους εκτίθεται στα ρεύματα άλλοτε του μυαλού τους και άλλοτε του θυμικού τους με έναν τρόπο ακατάλληλο για την επιβίωσή της και κυρίως με τρόπο ακατάλληλο για τη δυνάμωσή της.

Οι μαθητές αρχικά μαθαίνουν να προστατεύουν τη φλόγα τους πρώτα απ’ όλα από τους ίδιους τους εαυτούς τους. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους ως αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις που έχουν την τάση να θεωρούνται αυτόνομες και ανεξάρτητες από τη δική μας Μία Θέληση. Μοιάζει να μη μας αναγνωρίζουν ως Προϊσταμένους τους. Το άρμα της ζωής μας σύρεται από τη διαμάχη τους, οι αισθήσεις μας δεσμεύονται από τον ήχο και τον κονιορτό της μάχης τους. Η αισθαντικότητά μας διαστρεβλώνεται, η λογική μας αλώνεται και κατά συνέπεια τα συναισθήματά μας βυθίζονται σε μεταπτώσεις που μας εξαντλούν.

Οι μαθητές ακολουθούν κανόνες ορθού χειρισμού των δυνάμεών τους. Σημαίνει ότι έχουν τη θέληση να βάλουν ως μοναδικό στόχο της καρδιάς, της κοιλιάς και του μυαλού τους την Ψυχική Ελευθερία τους. Μαθαίνουν να υποτάσσονται στην Αρχή που ονομάζεται Ψυχή, στη δική τους ψυχή, στην ατομική τους ιδιαίτερη, μοναδική, ηλιόλουστη ποιότητα. Το σημάδι ότι την έχουν αναγνωρίσει και τιμήσει είναι να προσεγγίσουν τους δικούς της νόμους και να τους κάνουν μέρος της καθημερινής τους ζωής.

Από ζωή σε ζωή, από ενσάρκωση σε ενσάρκωση κληρονομούμε στον εαυτό μας όλα μας τα προηγούμενα υπάρχοντα. Αυτός είναι ο Νόμος της Ύπαρξης, είναι ο Νόμος του Αιτίου και του Αποτελέσματός του. Μας ανήκουν και το μόνο που μας χωρίζει από αυτή την απέραντη κληρονομιά είναι η αποδοχή της.

Αποδέχομαι την κληρονομιά της ψυχής μου. Αποδέχομαι την ψυχή μου. Είμαι η ψυχή μου. Αυτό σημαίνει αποδέχομαι μια μεταβατική κατάσταση, από μια δυσλειτουργική, μη επιθυμητή κατάσταση ισορροπίας όπου καταβυθίζομαι στο πλεόνασμα των βαρυκραδασμών μου, σε μια λειτουργική, επιθυμητή ψυχική κατάσταση ισορροπίας όπου “γνωρίζω τον εαυτό μου” και ”γνωρίζω τον Εαυτό μου”.

Ο ορθός χειρισμός αυτής της διπλής επίγνωσης είναι η μαθητεία. Τότε και μόνον τότε ανακαλύπτουν ότι αυτή, η καθημερινή συναλλαγή με τις ποιότητες της Ψυχής τους λειτουργεί έναν αυτοματισμό που ονομάζεται Μέθοδος της Αντικαταστάσεως. Αντικαθιστούμε καθημερινά, ρυθμικά, επαναληπτικά τους κραδασμούς που μας πιέζουν σε χώρους ανεπιθύμητους και μας κρατούν δέσμιους και ανελεύθερους σε περιοχές εγκλωβιστικές, με κραδασμούς της ψυχής μας.

Για να πετύχουμε τον χειρισμό, επικαλούμαστε την επαφή με έναν τρίτο ακόμα πιο ισχυρό παράγοντα: τη Θεία Δρώσα Πραγματικότητα. Η εφέλκυση αυτού του τρίτου παράγοντα παρουσιάζεται συμβολικά ως:

• Θείες Ακτίνες όταν κατέρχονται προς τα εμάς για να μας προσεγγίσουν ως Πνευματική, Γονιμοποιός Βροχή

• Θείος Σπινθήρας όταν η προσέγγιση ευοδωθεί μέσα στην ύπαρξή μας ως Πνευματικός Σπινθήρας μέσα μας

• Θεία Φλόγα όταν η γείωση της Ακτίνας προκαλεί ένα ανοδικό, απελευθερωτικό ρεύμα ως Πνευματική Φλόγα που ανυψώνεται

• Θεία Ακτινοβολία όταν η Ραδιοβολία της Φλόγας περνά στο ευρύτερο περιβάλλον μας ως Πνευματικές Ζωογόνες Ακτίνες.

Αυτός είναι ο Ιερός Κύκλος της Ζωής στον οποίο οι Μαθητές ανταποκρινόμενοι συμμετέχουν.

Αυτό σημαίνει ότι οι Μαθητές από μια εσωτερική διπολική επίγνωση “γνωρίζω τον εαυτό μου και τον Εαυτό μου” επιτυγχάνουν τη σύνθεση της Ταυτότητάς τους αναγνωρίζοντας τον “έμψυχο εαυτό” τους ή τον “ενσαρκωμένο Εαυτό” τους ως ένα και το αυτό.

Σημαίνει ότι οι Μαθητές συνειδητοποιούν τη σύνθεση της ύλης και του πνεύματος μέσα τους ακόμα και αν το επίπεδο συμμαχίας τους παρουσιάζει ακόμα φυσικές αντιστάσεις και επικαλούνται εφελκυστικά τον τρίτο παράγοντα, τη Θεία Δρώσα Πραγματικότητα. Έτσι η Θεία Δρώσα Πραγματικότητα εισέρχεται στο επίπεδο της καθημερινότητάς τους.

Το βίωμα αυτής της τριπλής επίγνωσης είναι μύηση. Η ζωή μας ολόκληρη όχι μόνο τροφοδοτείται από την Ιερή Πηγή της Ζωής αλλά και επιστρέφει, αποδίδεται, σπειροειδώς ανακυκλώνεται σε Αυτήν. Ανακαλύπτουμε ότι αυτή, η καθημερινή τριβή με τις ποιότητες της Θείας Δρώσας Πραγματικότητας θέτει σε λειτουργία την Μέθοδο της Μετουσίωσης ή Ραδιοβολίας.

Εφελκύοντας με Θέληση-για-το-Καλό τις Θείες Ακτίνες της Ζωοδότρας Θείας Πηγής καταλήγουμε να γίνουμε εμείς οι ίδιοι Ζωοδότρες Ακτίνες, Πνευματικές Πηγές όπου και αν βρισκόμαστε. Γιατί η ισχύς του ιερού ρεύματος είναι το αίτιο των κβαντικών αλλαγών στα κύτταρά μας. Αυτή η συστηματική κβάντωση του πυρήνα των κυττάρων μας υποτάσσεται σε μυητικούς νόμους. Η αποδοχή τους και η βίωσή τους μας φέρνει σε επαφή με τις ψυχές όλων των βασιλείων της Φύσης. Δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε Ένα με τη Ροή, Ένα με Θέληση Αγάπης, Σύνθεσης Ενότητας. Αυτός είναι ο στόχος των Ομάδων Μαθητείας.

Η συμμετοχή σας σε αυτή τη μαθητεία εξαρτάται από την Φλόγα της καρδιάς σας. Εσείς είσαστε σε θέση να γνωρίζετε τι τροφοδοτεί τη διαίρεση και τι την ενότητα. Για αυτό η διάκριση είναι δική σας. Είναι ευκαιρία ζωής και επιλογή ζωής.

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα σας παρέχουμε τα δεδομένα της Απελευθερωτικής Πορείας. Σε αυτή τη Πορεία κανείς δεν είναι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί.

Σας ευχόμαστε ζωντανό βίωμα, σταθερότητα, ρυθμό και διάρκεια.