7 Επαφές με την Ιόχρου Ενέργεια

Εκτόξευση 7 πυραύλων στο Διάστημα είναι οι 7 Επαφές με την Ιόχρου Ενέργεια. Φτιάχτηκαν για να οργανωθούν σκαλοπάτια ευκρινή σε ένα χώρο που μοιάζει δαιδαλώδης αλλά που δεν είναι! Τον χώρο του εσωτερισμού.

Εσωτερισμός είναι η επιστήμη που μελετά τα εσώτερα πεδία του ανθρώπου και του περιβάλλοντός του. Περιβάλλον μικροκοσμικό και μακροκοσμικό. Μελετά ότι δεν είναι φανερό και αντικειμενικό, ότι δεν είναι συγκεκριμένο μέσα από τις συνήθεις αισθήσεις μας. Φυσικά η προσέγγισή μας γίνεται κάθε φορά μέσα από περιορισμούς που η σκέψη μας και ο εγκέφαλός μας μας θέτουν. Αυτό δεν πρέπει ούτε να το ξεχνάμε, ούτε να μας αναχαιτίζει. Η κατανόηση για ότι είναι εσωτερικό χτίζεται! Άλλωστε έτσι δεν συμβαίνει και για ότι είναι αντικειμενικό;

Τα 7 σκαλοπάτια-σεμινάρια ακολουθούν μια συγκεκριμένη πορεία.
Από τη χαρά να προσεγγίζουμε την ψυχή μας και να την υποδεχόμαστε μέσα μας, να την αισθανόμαστε να φτερουγίζει στο νου και στη καρδιά μας και στα κύτταρά μας... στη σιωπή που έχει να κατακτήσει η προσωπικότητά μας με μας οδηγό και χορηγό θέλησης και σταθερής υπομονής και αγάπης για όλο αυτό το δυναμικό μας που θέλει καλλιέργεια, τιθάσευση, εξέλιξη.
Από την αγάπη που ανακαλύπτουμε να υπερκαλύπτει το σύμπαν και τα κύτταρά μας... στη σκέψη και τους νόμους της που υπερβαίνουν όσα γνωρίζαμε, όσα νομίζαμε, όσα μας περιορίζουν.
Από το όραμα για τα απλά θέματα γύρο μας μέχρι το όραμα της ενέργειας, της απεραντοσύνης, του Θεού και των θεών, των αρχών και ιδιοτήτων... στη θέληση που  αναδύεται πηγαία από μέσα μας και που γίνεται μοχλός υπέρβασης των πλαισίων που μας στενεύουν και μας ανοίγει δρόμους και σχέσεις με το σύμπαν, με τον εαυτό μας, με τους γύρο μας.
Από τη μαθητεία μας στη ψυχή μας και στο πνεύμα μας... στη προσφορά όλων όσων βιώνουμε μέσα στην ίδια μας τη ζωή. Μέσα στο περιεχόμενο της ίδιας μας της καθημερινότητας. Που γίνεται 'άλλη'! Γιατί αλλάζουν οι εσωτερικές μας συντεταγμένες, αλλάζει η μετάφραση που δίνουμε σε ότι συμβαίνει μέσα μας και γύρο μας. Έτσι αλλάζουν και οι πράξεις μας. Έτσι αλλάζει ολόκληρη η ανθρωπότητα και ο πολιτισμός ο τωρινός απέρχεται για το νέο, φωτεινό πολιτισμό της αγάπης που κατανοεί και το καλό προωθεί για τον καθένα μας και όλους μας.

Καλή πορεία!