🔵 ΟΛΑ τα Σεμινάρια

ΑΕΡΙΝΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ

Νέα Λευκά Αναστάσιμα και Αέρινα Δίκτυα περιβάλλουν τον Πλανήτη μας και τον αναβαθμίζουν. Η Γη μετατρέπεται από ανίερη σε Ιερή και η Ανθρωπότητα πρέπει να παίξει τον ρόλο της. Η πλανητική Κουνταλίνη ο ηλεκτρισμός που υπόκειται, ζωογονεί και ενεργοποιεί την ύλη του Πλανήτη μας, από Ενεργός Νοημοσύνη μετατρέπεται σε Αγάπη - Σοφία καθώς η Κοσμική Ακτίνα της Αγάπης-Σοφίας εισρέει μέσα από τα Αέρινα Δίκτυα και αλληλεπιδρά μαζί της. 

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΟΝ

Στο σεμινάριο συνδυάζονται έννοιες όπως η Συλλογικότητα, τα Δίκτυα, η Συνοδοιπορία των Υπεργήινων και Γήινων Οντοτήτων στο Φως για το καλύτερο του κόσμου τούτου, η Ζωντανή Ιστορία του εσωτερικού γίγνεσθαι μέσα στις αιθερικές μορφές των πυκνών μας υλικών σωμάτων, μέσα σε όλες τις φυλές και όλες τις διαβαθμίσεις της Μίας Ενιαίας Ανθρωπότητάς μας. Το Νέο Παρόν διαθέτει ''συνέχεια συνείδησης'' μέσα στο ''συνεχές του χωρόχρονου''. Είναι το ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ως συνέχεια της ενορατικής μας αντίληψης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ - ΟΙ 7 ΕΠΑΦΕΣ

Οι 7 Επαφές-σεμινάρια φτιάχτηκαν για να οργανώσουν ένα χώρο που μοιάζει δαιδαλώδης αλλά που δεν είναι! Τον χώρο του εσωτερισμού. Από τη χαρά να προσεγγίζουμε την ψυχή μας. Στη σιωπή που έχει να κατακτήσει η προσωπικότητά μας. Από την αγάπη που ανακαλύπτουμε. Στη σκέψη και τους νόμους. Από το όραμα για τα απλά θέματα γύρο μας. Στη θέληση που  αναδύεται πηγαία από μέσα μας. Από τη μαθητεία μας στη ψυχή μας και στο πνεύμα μας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Το σεμινάριο «Εσωτερικής Αυτογνωσίας και Υπαρξιακής Αναγέννησης», που διατίθεται δωρεάν, συμβάλλει στην αληθινή γνώση του εαυτού μας, στην αλλαγή του επιπέδου συνειδητότητάς μας και ανοίγει μέσα μας τον άγνωστο κόσμο των δυνατοτήτων μας. Η Ιοχροοχόος Ακαδημία στηρίζει τη μελέτη και την εργασία πάνω στον εαυτό μας προσφέροντας θεωρία, ασκήσεις και διαλογισμούς.
Χρησιμοποιείστε τα εργαλεία αυτά…
Δοκιμάστε τα ατομικά...

ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ

Τα στάδια Ιεραρχικής Μαθητείας με τους Διδασκάλους της Αγάπης – Σοφίας, αφορά μια σειρά σεμιναρίων που ασχολείται με την Πνευματική Πλανητική Ιεραρχία, την έναρξη και λήξη του κύκλου των Ηλιακών Αγγέλων, την Ιεραρχία των Πνευματικών Ψυχών, την Ατομικοποίηση, τις Δημιουργικές Ιεραρχίες και τη Σαμπάλλα, κ.α.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Η βιωματική εμπειρία και η θεωρητική γνώση είναι το απαραίτητο δίδυμο για την προσέγγιση και υλοποίηση της αιθερικής, εσωτερικής θεραπευτικής. Το σεμινάριο ξεκινάει με τους Θεμελιώδεις Νόμους της Θεραπείας, τη φύση του αιθερικού σώματος, διεργασίες με την αιθερική ουσία των τσάκρας του αιθερικού σώματος, αλληλουχία και συσχετισμός των τριγώνων από το αιθερικό σώμα της Μίας Ζωής μέχρι το ανθρώπινο κύτταρο, κ.α.

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ© ΙΟΧΡΟΟΧΟΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το σύστημα αυτό έχει δοθεί για την ανθρωπότητα από τους Διδασκάλους της Αγάπης-Σοφίας και της Θέλησης-για-το -Καλό. Οικοδομεί την ηλεκτρομαγνητική γέφυρα μεταξύ του ένσαρκου κομματιού μας και του πνευματικού μας Εαυτού. Το σύστημα αυτό Ηλιακών Διαλογισμών αφορά τα στάδια μιας δομής προγραμματισμένης να προετοιμάζει το σώμα μας στην ολότητά του ώστε να εναρμονιστεί με τη δομή της ψυχής μας και να υποδεχθεί τη δομή της ηλιακής και συμπαντικής πραγματικότητας.

ΤΟ ΣΕΞ ΩΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑ

Το σεμινάριο «Το σεξ ως σώμα και ως πνεύμα» παρουσιάζει συζητήσεις, κείμενα, διαλογισμούς για το σεξ ως φυσική ένωση άνδρα και γυναίκα, ως δημιουργική ένωση ανώτερων και κατώτερων ενεργειών, ως ένωση ψυχής και προσωπικότητας για τη γέννηση του Νέου Ανθρώπου. Το σεξ και ο νόμος της αγάπης - το σεξ στο πνευματικό μονοπάτι - το σεξ και οι προκαταλήψεις μας - το σεξ και η καθημερινότητά μας.