Ατομικό Ενεργειακό Κανάλι© METHOD

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ©;

Ατομικό Ενεργειακό Κανάλι είναι ένας αγωγός σε σχήμα κυλίνδρου. Είναι ένας ενεργειακός αγωγός όπου στο κέντρο του βρισκόμαστε εμείς με τις ενέργειες μας.

Στο παραπάνω βίντεο Meditation ατομικό κανάλιξεκινάει η απεικόνιση του ήδη ακτινοβόλου επιτυχημένου ατόμου μέσα στο ατομικό του κανάλι! Το άτομο έχει ενεργοποιημένη την κεφαλή και τον αφαλό! Ο αφαλός είναι το κέντρο του σημείου της ενσάρκωσης. Ουσιαστικά αστέρι της ενσάρκωσης σημαίνει ότι οι δυνάμεις της ψυχής που ενσαρκώνονται βρίσκουν ένα σημείο μέσα στο οποίο κατασκηνώνουν για να κατοικοεδρεύσουν μέσα στη μορφή του σώματος που κατασκευάζεται. Όταν κατασκευάζεται το έμβρυο μέσα στη κοιλιά, δε σημαίνει πάντα ότι υπάρχει η ψυχή. Η ψυχή αποφασίζει αν θα μπει μέσα και τι ποιότητας ψυχής θα επιλέξει το συγκεκριμένο σώμα. (Αν θέλουμε μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε στα 4 σημεία γύρω του σαν τετράγωνο και να παρατηρήσουμε πως θα νιώσουμε. Είναι τρόπος γείωσης, νιώθεις σα να πατάς γερά στο έδαφος. Η ενεργοποίηση του είναι ένας τρόπος να διευκολύνουμε την είσοδο της ψυχής μας μέσα μας καλύτερα.)

Στον αφαλό είναι ο λώρος που παίρνουμε τη τροφή, το αίμα, την αναπνοή όταν είμαστε στην κοιλιά της μητέρας μας. Ενώ στη κεφαλή είναι ο λώρος που συνδέεται με το πνευματικό μας κομμάτι.

Αναλυτικότερα: Ο κύλινδρος αυτός είναι ανοιχτός από πάνω και από κάτω. Δεν είναι απλά μόνο το κυλινδρικό σχήμα, είναι ένας ενεργειακός κύλινδρος-αγωγός.

Αποτελείται από Βόρειο πόλο-δηλ. σημείο ενεργειακού δυναμικού (σύνδεσης) πολύ ψηλά πάνω από το κεφάλι μας, αλλά και Νότιο πόλο-δηλ σημείο ενεργειακού δυναμικού (σύνδεσης) κάτω από τα πέλματα μας πολύ βαθιά στη γη.

Διαθέτει κάθετο άξονα συμμετρίας με τον οποίο γίνεται η σύνδεση μας με τους πόλους που προαναφέραμε, αλλά και πολλαπλές συντεταγμένες!  

Η διάμετρος του, το ύψος και το βάθος του καναλιού μας εξαρτάται από την ενεργειακή μας ευρύτητα. Είναι αντίστοιχη της ποιότητας των ρευμάτων ενεργειών που μας διατρέχουν αλλά σίγουρα πυκνότερη αυτών.

Τα τοιχώματα του καναλιού μπορούμε να τα «βλέπουμε» χρυσά ή με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ή με όποιο άλλο φωτεινό χρώμα εμείς διαλέξουμε. Είναι τα όρια μας, είναι ο χώρος και ο χρόνος που εμείς επιλέγουμε να βρισκόμαστε έχοντας συγκεντρώσει το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο. Στο κέντρο του όπως αρχικά αναφέραμε είμαστε εμείς. Εμείς με τους φορείς μας και η ακτινοβόλα αύρα μας.  Τα τοιχώματα του δηλαδή είναι από υλικό τέτοιας ποιότητας που ενώ είναι σαφώς αισθητή η ύπαρξή του, δεν είναι συμπαγές, ούτε αδιαπέραστο. Δε μας αποκόπτει από το περιβάλλον, ούτε γινόμαστε εμείς και οι άλλοι. Είμαστε μαζί με τους άλλους αλλά ξεχωριστοί. Είναι ημιδιαπερατό – επιτρέπει την διέλευση συγκεκριμένων ποιοτήτων, κάποιων μόνον προς τα μέσα και άλλων μόνον προς τα έξω. Σαν ένας μαγικός μανδύας. Άρα υπάρχει η ελευθερία της επικοινωνίας με το περιβάλλον.

Αργότερα θα μάθουμε και θα διαπιστώσουμε ότι τα τοιχώματα του καναλιού μας ουσιαστικά παράγονται από την αύρα των σκέψεων μας, την αύρα των συναισθημάτων μας, την αύρα των αισθήσεων μας και του φυσικού πυκνού μας σώματος. Φυσικά συν τα ρεύματα ενεργειών που μας διατρέχουν από την πηγή του Ήλιου, από την ψυχή μας κι όποιον άλλον ανώτερο κραδασμό μπορεί να μας διαπερνάει.

Με αυτόν τον τρόπο: (σε τι μας βοηθάει;)

1. Δηλαδή οριοθετούμαστε, συγκεκριμενοποιούμαστε και εκεί μέσα επαναπροσδιοριζόμαστε ανά πάσα στιγμή και ώρα. Όταν και όποτε ΕΜΕΙΣ το επιλέξουμε. (Χρησιμοποιώντας δημιουργικό οραματισμό).

2. Οργανώνουμε τον εαυτό μας, τον ξεχωρίζουμε από τους άλλους και διαχωριζόμαστε από το περιβάλλον. Κι όταν λέμε αυτό εννοούμε διαχωρισμό των ενεργειών μας από το γύρω περιβάλλον.

Δηλαδή όταν κάνουμε κάποιες «εργασίες» εντός του χώρου μας-καναλιού μας, σκοπός είναι να τις διατηρήσουμε ανεπηρέαστες από ενεργειακά ρεύματα των άλλων. Είτε αυτές είναι ενεργειακές καθάρσεις είτε κραδασμοί που απορροφήσαμε σε διαλογισμό που προηγήθηκε. Άρα χρειαζόμαστε αυτήν την οριοθέτηση-προστασία ώστε να εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα αυτών των εργασιών!

3. Επομένως μπορούμε να πούμε ότι λειτουργεί προστατευτικά. Εξασφαλίζουμε την προστασία του ηλεκτρομαγνητικού μας πεδίου (για την παρούσα φάση)από τα αρνητικά του περιβάλλοντος.

4. Λειτουργούμε με ασφάλεια στην καθημερινότητά μας. Μας προσφέρει ασφάλεια γιατί γίνεται ασπίδα που δεν επιτρέπει στα εξωτερικά προβληματικά ρεύματα να μπουν και να μας επηρεάσουν.

5. Επίσης αφυπνιζόμαστε διαφορετικά ενώ λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας.

6. Δομώντας ατομικό κανάλι επιτυγχάνουμε εγκράτεια.

(κράτος= ισχύς/δύναμη)δηλαδή :εν= μέσα μας, κραταιός= δυνατός => είμαι εσωτερικά δυνατός.

Σε δοξαστικά κείμενα αγίων που έχουν βιώσει αυτό το επίπεδο ζωής, θα βρούμε φράσεις όπως η παρακάτω « Ιδού Κύριε η Γνώση Σου, εξ εμού εθαυμαστώθη, εξ εμού εκραταιώθη  και προς αυτήν δύνομαι! Δηλαδή αποκτώ παρόμοια δύναμη.

7. Όντας μέσα στο κανάλι μας και ευθυγραμμισμένοι αντιμετωπίζουμε τις όποιες δυσκολίες με άλλο σθένος. Έχουμε ψυχική δύναμη, ως σαν πνευματική καθοδήγηση για την επίλυση αυτών με σύνεση, δύναμη και υπομονή.

8. Έτσι ιστάμενοι μέσα στο ατομικό μας κανάλι μπορούμε να προσφέρουμε την καλή μας ενέργεια ως φωτοδότες στο περιβάλλον μας.(Προσφορά-Υπηρεσία) Το δυναμικό του καναλιού μας, μικρό ή μεγάλο, είναι σε συνάρτηση με την εξελικτική μας δυνατότητα. Από αυτήν εξαρτάται πόση ενέργεια δέχεται, τι μπορεί να αφομοιώσει και τι να ακτινοβολήσει και άρα πόσο και προς ποια κατεύθυνση θα επηρεάζει το περιβάλλον.

9. Επίσης στους διαλογισμούς μας φτιάχνουμε ατομικό κανάλι για να ρεύσει η ενέργεια που κατέρχεται από ένα ανώτατο σημείο-υψηλή Πηγή στο κατώτατο σημείο χαμηλού δυναμικού που είναι ο αποδέκτης. Εμείς δηλαδή. Λειτουργούμε ως γέφυρα για να γίνει αυτή η σύζευξη ενεργειών. (Υπηρεσία) Το κανάλι είναι ο αγωγός για να φέρουμε την ψυχή μας και τις νέες ενέργειες(Ανώτατη Πηγή) μέσα στην προσωπικότητά μας.

Οργανώνουμε το ατομικό μας κανάλι και το προσφέρουμε στην ψυχή μας ως χώρο γείωσής της. Έτσι βοηθούμαστε να έρθουμε σε επαφή με τις ψυχικές μας δυνάμεις.

10. Επομένως, κατασκευάζουμε τα κανάλια μας για να μάθουμε να διαχειριζόμαστε μέσα σε αυτά τις ενέργειές μας!(ψυχικές ενέργειες κι όχι μόνο) Και έχοντας συνειδητά κρατήσει τα γκέμια των δυνάμεών μας, μετά, επίσης συνειδητά, να κάνουμε επαφή και με το περιβάλλον. Διαχειριζόμενοι τα μη θετικά μας στοιχεία, είμαστε ανοιχτοί για να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και να λάβουμε με επιλογή και διάκριση από το περιβάλλον.

11. Το ατομικό κανάλι είναι το ενεργειακό μας γίγνεσθαι. Είναι η ενεργειακή μας πραγματικότητα. Έχει να κάνει με την ίδια μας την ύπαρξη: αυτή οροθετείται, αυτή γίνεται συγκεκριμένη και απτή.

Το ατομικό κανάλι, τα τοιχώματα και ο εσωτερικός του χώρος, γίνεται ενέργεια ζωντανών δυνάμεων. Δομούμε το ατομικό μας κανάλι για να μάθουμε να κεφαλαιοποιούμε και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια της Παρουσίας. Στην πραγματικότητα για να επεξεργαστούμε όλες αυτές τις πληροφορίες που αφορούν το ατομικό κανάλι, πρέπει πρώτα απ' όλα να τις αφομοιώσουμε συνειδησιακά για να μπορέσουμε στη συνέχεια να τις εφαρμόσουμε.         Γιατί όλο αυτό πρέπει να γίνει πράξη.

Μέσα στο κανάλι κάνουμε συνειδητή χρήση ποιοτήτων φωτός: τις λέμε 'Φως από την Πηγή': κάποιοι θα το ονομάσουν 'το φως της ψυχής', κάποιοι 'αγγελικό φως', κάποιοι 'το φως του Διδασκάλου', άλλοι θα το πουν 'συχνότητες', 'κραδασμό' ... ανάλογα με την προσέγγισή τους. Όπως και να είναι, με το Ατομικό Κανάλι, χάρις σε αυτή την εισαγωγή και χρήση των νέων ενεργειών, περνάμε  από την εκφυλιστική κυτταρική διαδικασία, στην αναγεννησιακή κυτταρική διαδικασία!

Ατομικό Ενεργειακό Κανάλι© METHOD πρόσθετα ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

  Οραματισμός των σωμάτων μας ως ΣΦΑΙΡΕΣ και ως φορείς ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ατομικό Ενεργειακό Κανάλι© METHOD περισσότερες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  Σεμινάριο Εσωτερικής Αυτογνωσίας & Υπαρξιακής Αναγέννησης
        Topic: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ
Οδηγός Διαλογισμού© της Ιοχροοχόου Ακαδημίας
        Topic: 2o ΒΗΜΑ «ΑΤΟΜΙΚΟ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ»

Ατομικό Ενεργειακό Κανάλι© METHOD
Ομιλίες & Διαλογισμοί στο
SPIRITUAL LIBRARY 

 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ - Bιωματικά εργαστήρια 2022 της Ιοχροοχόου Ακαδημίας
για το Ατομικό Ενεργειακό Κανάλι© METHOD ...