Η εξέλιξη των Αγγέλων

ALLELOI 5.aspxΟ Αρχάγγελος Μιχαήλ μιλά για το Βασίλειο των Αγγέλων

«Χαίρετε τέκνα του Θεού! Ζωντανές Πυρώδεις Υπάρξεις. Αντιπρόσωποι των τριών Μεγάλων Βασιλείων. Φύλακες Πνεύματα από άλλα Αστέρια και Πλανήτες! Άγγελοι που φέρετε χιτώνες σαρκός! Στοιχειώδη που βρίσκεστε τώρα σε ενσάρκωση για να βοηθήσετε την εξέλιξη της Φυλής και μέλη της ανθρώπινης εξέλιξης! Σας φέρνω τις ευλογίες των Παντοδύναμων, Αιωνίων Πατέρα και Μητέρας του Συστήματός μας, προ του Θρόνου των Οποίων έσκυψα τον αυχένα και ασπάσθηκα την άκρη των χιτώνων Τους.

Ζήτησα από Αυτούς την ευκαιρία να διαφυλάξω τις ψυχές των ανθρώπων, μέχρι τη στιγμή που κάθε μία από αυτές μετουσιωθεί σε Αιώνιο Λευκό Πυρώδες Σώμα και διέλθει θριαμβευτικά από τον τροχό της γέννησης και του θανάτου στην Αιώνια, Αθάνατη Θεϊκή ελευθερία Της. Γνωρίζετε την αγάπη που τρέφω για σας; Καθένας από σας είναι μέρος της υπόσχεσής Μου προς τη Ζωή!

Επιτήρησα τις ψυχές σας από την πρώτη ημέρα που τα πόδια σας άγγιξαν τον Πλανήτη Γη, στο πρώτο τμήμα του μεγάλου σας ταξιδιού για ατομική, δημιουργική ανάπτυξη και τελειότητα. Είτε ήρθατε σα Φύλακες Πνεύματα ή σα μία Αγγελική ΄Υπαρξη μέλος της ιδιαίτερής Μου Αυλής είτε ήρθατε σαν ένας από τους Κτίστες των Μορφών ή ήσασταν μεταξύ των «Αγίων» εκείνων «Αθώων» χάρη στους οποίους δημιουργήθηκε ο Πλανήτης και διατηρήθηκε μέχρι σήμερα, εγγυήθηκα με τη Ζωή Μου να σας δω όλους ελεύθερους! Mέσα στους αιώνες, στη διάρκεια των διαβιώσεών σας, βρισκόμουν πάντα δίπλα σας όποτε τα δάκρυα έβρεχαν τους οφθαλμούς σας!Πολλές φορές, καθώς σκύβατε το κεφάλι με χαμένη την πίστη στο Θεό και στο Σκοπό της ζωής, σας μίλησα και σηκωθήκατε ξανά, ορθώσατε τη σπονδυλική σας στήλη και βαδίσατε μπροστά.

Προσπαθήσατε να ισορροπήσετε τις καρμικές σας ευθύνες και να ζήσετε σύμφωνα με τον παλμό της καρδιάς σας που είναι σύμφωνος με το Θείο Σχέδιο.

Πολλές φορές πήρα στα χέρια Μου την ψυχή σας (όταν αφήσατε την τελευταία σας πνοή) και καθάρισα τις κηλίδες που συνειδητά ή μη, δημιουργήσατε στην ουσία της ύπαρξής σας. Αναρίθμητες είναι οι περιπτώσεις που απάντησα στην ειλικρινή επίκληση Κάποιου που σας αγαπούσε περισσότερο από ό,τι αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, και σας βοήθησα να απομακρυνθείτε από το χείλος του γκρεμού του «δεύτερου θανάτου», να ανανεώσετε τις προσπάθειές σας και να τελειώσετε φωτεινά το ταξίδι σας. Πολλές φορές ήμουνα ο προστάτης σας όταν παίρνατε ξανά το βάρος των καρμικών σας ευθυνών, καθώς αυτές σας δίνονταν από την Καρμική Επιτροπή. Όταν όμως εισερχόσασταν στον κόσμο των μορφών (επίγεια ζωή), ξεχνούσατε τους φίλους σας τους Αγγέλους! Είμαι ο Φίλος σας και η Ζωή Μου δόθηκε για να εξυπηρετήσω την ελευθερία σας!

Τώρα επιτρέψτε Μου να σας δώσω ορισμένες πληροφορίες για το Αγγελικό Βασίλειο: Μέσα στον άνθρωπο βρίσκεται το Βασίλειο του νου όπου τα Στοιχειώδη ανταποκρινόμενα στη σκέψη, γίνονται η μορφή που σχεδιάσθηκε στη συνείδησή του. Μέσα στον άνθρωπο επίσης, βρίσκεται ο αισθητικός κόσμος που είναι το Βασίλειο των Αγγέλων. Οι ΄Αγγελοι ανταποκρίνονται στον αισθητικό κόσμο, μεγεθύνοντας κάθε αρετή που παράγεται, κάθε παλμό ελπίδας, αγνότητας, ειρήνης και αγάπης. Ο νους είναι το μαγνητικό κέντρο για το Στοιχειώδες Βασίλειο. Ο κόσμος των αισθημάτων είναι το μαγνητικό κέντρο για το Αγγελικό Βασίλειο. Κάποια μέρα τα δύο αυτά Βασίλεια θα ενωθούν συνειδητά και τότε ο άνθρωπος θα γίνει κυρίαρχος με τη συγκράτηση των αισθητικών του ενεργειών και την κατάλληλα κατευθυνόμενη σκέψη του…. Γι’ αυτό λέγεται ότι ο άνθρωπος είναι «γέφυρα» μεταξύ των δύο μεγάλων βασιλείων… Η γέφυρα αυτή θα ενώσει κάποια μέρα τα τρία Βασίλεια μέσα σε λατρεία, σε εξυπηρέτηση, σε εξέλιξη και σε Θεϊκή ευτυχία για όλη την αιωνιότητα.

Οι Άγγελοι ήρθαν στη Γη πρώτα σαν Προστάτες των Θεϊκών αρετών. Ήρθαν όταν το σκοτάδι άρχισε να περιβάλλει τον Πλανήτη για να επαναφέρουν σε σας τη μνήμη των Θεϊκών Ποιοτήτων. Βρίσκονται ακόμη στις αύρες των ατόμων που μπλέχτηκαν μέσα στα ίδια τους τα δημιουργήματα και με τη δύναμη της ραδιοβολίας Τους τους βοηθούν να προχωρήσουν, μέχρι να ανατείλει η κοσμική ημέρα όπου θα μπορέσει να δοθεί περισσότερη βοήθεια. Τότε, το Ιερό Πυρ θα καθαρίσει τον όγκο των ρυπαρών αναθυμιάσεων του αστρικού και ψυχικού πεδίου. Tα Στοιχειώδη μαθαίνουν με την απομίμηση και την υπακοή. Ενώ εξελίσσονται προάγονται σε Δέβας, σε Δημιουργούς Μορφών και σε Μεγάλα Πνεύματα που ελέγχουν όρη και τα κρατούν μέσα στο Φως του Θεού. Στη συνέχεια της εξέλιξής Τους, προάγονται σε πανίσχυρους Ελωίμ ικανούς να δημιουργήσουν Πλανήτες και Ηλιακά Συστήματα και μπορούν να γίνουν οι Σιωπηλοί Επιτηρητές ενός Σύμπαντος ή ενός Γαλαξία. Οι Άγγελοι εξελίσσονται κυρίως με τον έλεγχο της ραδιοβολίας. Ελέγχουν την ενέργεια και μαθαίνουν να αποβαίνουν Χερουβείμ, Σεραφείμ, Αρχάγγελοι και τελικά Μεγάλες Υπάρξεις που προστατεύουν Πλανήτες, Γαλαξίες και μεγάλα Κοσμικά Συστήματα.

Ο Αγαπητός Αρχάγγελος Ιοφιήλ στο Τέμπλεό Του, συνεργάζεται με το Αγγελικό Βασίλειο με τον ίδιο τρόπο που ο Αγαπητός Παύλος ο Βενετός (Τσοχάν της Τρίτης Ακτίνας) συνεργάζεται με το Στοιχειώδες Βασίλειο. Οι μικροί Άγγελοι διδάσκονται πώς να έλκουν ραδιοβολία και πώς να επικρατούν σε ένα αίσθημα. Το Δέβας που Τους διδάσκει, ραδιοβολεί ένα αίσθημα. Ας πούμε της Πίστεως. Τότε το χρώμα και η δύναμη αυτής της ποιότητας διέρχονται δια του σώματός Του και αμέσως εγκαθίστανται στον αισθητικό κόσμο των μικρών Αγγελικών Υπάρξεων. Αυτές καθώς αναπτύσσονται, απομακρύνονται λίγο από το Τέμπλεο και η ποιότητα αυτής της αρετής διέρχεται από τα σώματά Τους χωρίς κανέναν περιορισμό ή έλεγχο.

Καθώς μαθαίνουν να κρατούν μέσα στα σώματά Τους αυτή την ποιότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενδυναμώνονται και εξελίσσονται. Στη συνέχεια, καθοδηγούνται από ένα Δέβας της Τελετουργίας ή από κάποιο άλλο έμπειρο μέλος του Αγγελικού Βασιλείου που προετοιμάζεται μαζί Τους για κάθοδο στην κατώτερη ατμόσφαιρα της Γης. Εκεί έχουν εντολή να κρατήσουν την ποιότητα της Πίστεως στους εαυτούς Τους μέχρι να τους υποδείξει ο ηγέτης Άγγελος κάποια άτομα που να έχουν ανάγκη από αυτή την ποιότητα. Τότε σπεύδουν να εκπληρώσουν το έργο Τους. Πολλές φορές μπορούν να κρατήσουν τη ραδιοβολία αυτή ακριβώς όσο χρόνο τους έχει υποδειχθεί αλλά πολλές φορές όχι. Αρχικά αυτό δεν είναι σπουδαίο. Αν όμως μπορέσουν και διατηρήσουν αυτή τη ραδιοβολία όσο χρειάζεται, θα έρθουν στην ατμόσφαιρα της Γης και αμέσως ο Σιωπηλός Επιτηρητής μιας πόλης, θα τους κατευθύνει σε μια οικογένεια όπου ένα άτομο υποφέρει. Τότε, οι ΄Αγγελοι θα ραδιοβολήσουν την ποιότητα που βρίσκεται στη συνείδησή Τους, στις αισθήσεις του ατόμου που την έχει ανάγκη και έτσι θα δώσουν την εξυπηρέτηση για την οποία δημιουργήθηκαν.

H Πίστη είναι το δώρο του Αγγέλου προς τον άνθρωπο που αισθάνεται την παρουσία Του σαν μια αναλαμπή, μια ελπίδα και εμπιστοσύνη. Δε γνωρίζει ούτε βλέπει τον μικρό ουράνιο επισκέπτη του. Ο δε ΄Αγγελος, μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή Του, αμέσως επιστρέφει στην προστατευτική αύρα του Ηγέτη Του. Ολόκληρη η αποστολή τελικά, επιστρέφει στο Τέμπλεο απ όπου προήλθε. Κατ΄αυτό τον τρόπο αναπτύσσονται οι ΄Αγγελοι, μέχρι να αποκτήσουν τόσο έλεγχο ενέργειας ώστε να τους δοθεί η επιτήρηση και προστασία μιας οικογένειας, μιας εκκλησίας, ενός νοσοκομείου ή ενός σχολείου. Παραμένουν εκεί, έλκοντας την ενέργεια της Θεότητας για να ευλογήσει εκείνους που την έχουν ανάγκη. Ακόμα, μεσολαβούν στη μεταφορά κάθε προσευχής που ανταποδίδουν οι άνθρωποι, συνειδητά ή ασυνείδητα, σαν μικρό ισοζύγιο της Θείας Αγάπης και του Φωτός που λαμβάνουν. Όπως βλέπετε, το Αγγελικό Βασίλειο ενδιαφέρεται να φέρει τα δώρα της Θεότητας στον άνθρωπο και σ αυτό το έργο αφιερώνεται. Αν τους ζητηθεί να φέρουν Πίστη, η ποιότητα αυτή γεμίζει ολόκληρη τη συνείδησή Τους. Την ενσωματώνουν με υπακοή, αποδίδουν την εξυπηρέτηση και επιστρέφουν στον Οίκο Τους.

Άλλη ιδιότητα των Αγγελικών Δυνάμεων είναι να επεκτείνουν τις αρετές που βρίσκονται στην ανθρωπότητα. Διαφορετικά όμως από τον άνθρωπο που προορίζεται για να εκδηλώνει συγχρόνως περισσότερες από μία αρετές ή ποιότητες, οι Άγγελοι συγκεντρώνουν τις δυνάμεις Τους στη συγκεκριμένη αρετή που κάθε φορά εκδηλώνουν και την επενδύουν με την ουσία των Θεϊκών Ποιοτήτων. Τότε, η δύναμη ορισμένης Ποιότητας είναι πολύ περισσότερο συγκεντρωμένη στην ύπαρξη ενός Αγγέλου παρά στον άνθρωπο, έστω και αν αυτός είναι ο πιο εξελιγμένος, γιατί ο πρώτος συγκεντρώνει τις δυνάμεις Του σε μία μόνο Ποιότητα ή Αρετή ενώ ο δεύτερος αναγκαστικά τις μοιράζει σε περισσότερες.

Το δικό Μου προνόμιο είναι να ενσωματώνω την Κοσμική Ποιότητα της Πίστης που ρέει και ζωογονεί κάθε φυσική καρδιά και τρέφει την ψυχή κάθε ζωής που ανήκει στην παρούσα εξέλιξη. Είναι το προνόμιο και η ευκαιρία Μου να μεταβιβάσω αυτή την Πίστη στα αισθήματα εκείνων που ανοίγουν τις καρδιές τους στην Παρουσία και τη Δύναμή Μου. Υπάρχει Πίστη αλλά αυτή δεν είναι μέσα στο Θείο Σχέδιο. Από Μένα εξαρτάται να ραδιοβολήσω την Πίστη στο Θεό σαν τη μόνη Δύναμη που μπορεί να ενεργήσει πάνω στη Γη. Ελπίζω ότι κάποιοι από την ανθρωπότητα θα ελκύσουν την Παρουσία Μου για να φωτίσω τη συνείδησή τους με την Πίστη Μου, να τους διεγείρω να αναγνωρίσουν την Παντοδυναμία του Θεού και έτσι να φέρω το Βασίλειό Του σε εκδήλωση πάνω στον Πλανήτη τη χρονική αυτή περίοδο της Πλανητικής αλλαγής.

Αν θέλετε να βοηθήσετε, καθώς συναθροίζεστε, επικαλεστείτε τους Αγγέλους. Ευχόμουν αν ήταν δυνατόν να σηκώσω, έστω για λίγο το πέπλο και να δείτε την παρουσία και τη δύναμη των Αγγελικών Δυνάμεων. Ήθελα να δείτε τους Κτίστες των Μορφών από το Στοιχειώδες Βασίλειο, όπως και τους Αγγέλους της Τελετουργίας! Αν ο καθένας από εσάς που πρόκειται να λάβει μέρος σε μία συνάθροιση γνώριζε ότι η συνειδητή προετοιμασία του θα βοηθούσε τους Αγγέλους στο έργο Τους, θα προσέρχονταν σ αυτή με τόση ευλάβεια, μέσα σε σιωπή και με μοναδική του επιθυμία να γίνει η διώρυγα για την εισροή ευλογίας που θα ωφελήσει την ανθρωπότητα και το Στοιχειώδες Βασίλειο. Αν αυτό το γνωρίζατε, δε θα είχατε τίποτε άλλο στο νου σας παρά μόνο την επιθυμία να βοηθήσετε για να βγει ο Πλανήτης από τη δυστυχία που τώρα βρίσκεται. Η Ιερή Φλόγα είναι στην καρδιά σας. Στη διάνοιά σας φέρετε τη Δύναμη και μαγνητίζετε ολόκληρο το Στοιχειώδες Βασίλειο. Στις αισθήσεις σας μαγνητίζετε όλες τις Αγγελικές Δυνάμεις. Στην καρδιά σας βρίσκεται Αυτή η ίδια η Θεότητα που μπορεί να παράγει την αναγκαία βοήθεια για την απελευθέρωση του Πλανήτη.

Ο Κύριός σας Ιησούς Χριστός είπε: «Ἐκεῖ ὅπου οἱ περισσότεροι συναθροίζονται ἐν τῷ Ὀνόματί Μου, ἐκεῖ μετ’ αὐτῶν Ἐγώ Εἰμί».

Αυτή είναι η αλήθεια και κανένα άτομο δε μπορεί να σταθεί σε οποιονδήποτε άμβωνα χωρίς ειλικρίνεια στην καρδιά του. Εκεί που υπάρχει ελικρινής καρδιά και ζητά περισσότερο Φως, εκεί υπάρχει πάντοτε κάποια κυρίαρχη Δύναμη ή ΄Αγγελος για να ευλογήσει το άτομο και όλη την ομάδα. Καθένας από σας φέρει στο «Δισκοπότηρο» της καρδιάς του την Πρωτόγονη Φλόγα της Ζωής. Στην Εκκλησία όταν η Δύναμη του Χριστού βρίσκεται στο «Δισκοπότηρο», οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα και το εκκλησίασμα γονατίζει μπροστά στη Θεία Παρουσία. Καθένας από σας φέρει το Θεό στην καρδιά του. Με τη Θεία Φλόγα στην καρδιά σας ανοίξτε την πύλη ώστε η εφέλκυση Δύναμης εκ των άνω να διατεθεί όχι μόνο για το άμεσο περιβάλλον σας αλλά για το έθνος σας και ολόκληρο τον Πλανήτη. Τώρα θέλω να σας δείξω το Σχέδιο που ο καθένας από σας συμμετέχει σ' Αυτό, το μέγεθος του «κυλίνδρου» μέσα από τον οποίο διαβιβάζονται οι ευλογίες των Δυνάμεων του Φωτός στην κατώτερη ατμόσφαιρα της Γης, εξαρτάται από τις ενέργειες που εκπέμπονται από τον καθένα σας και από την ποιότητα της κατανόησης που φαίνεται στις συνειδήσεις σας. Αν η προς τα άνω δυναμικότητα της επίκλησής σας είναι μικρή, θα έχετε μία ανάλογη προς τα κάτω ευλογία. Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι δεν είναι ο όγκος του ήχου αλλά η ποιότητά του που ορίζει την ευλογία.

Σήμερα ήρθαν οι Ελωίμ και τα Δέβας με τους Κτίστες των Μορφών που δημιουργούν τις μεγάλες οροσειρές σας. Οι Θεοί όλων των οροσειρών του Δυτικού Ημισφαιρίου καθώς και το Στοιχειώδες Βασίλειο. Επίσης, ήρθε και ο Σιωπηλός Επιτηρητής του Πλανήτη! ΄Ολες Αυτές οι Μεγάλες Υπάρξεις ήρθαν, αλλά γιατί; Λόγω της μαγνητικής έλξης της καρδιάς σας. Επικαλεστήκατε την ευλογία της Ζωής και οι Υπάρξεις Αυτές ανταποκρίθηκαν.

Οι δυνάμεις Τους θα κατευθύνονται προς εσάς σαν άτομα και σα σύνολο μέχρι το τέλος της ομιλίας Μου. Μετά θα είναι ελεύθερες να μεταφέρουν προς όλες τις κατευθύνσεις, από την Ανατολή στη Δύση και από το Βορρά στο Νότο, την ευλογία όλων Μας.

Δε φαντάζεστε την ωραιότητα και τελειότητα που θα έρθει όταν οι ΄Αγγελοι, τα Στοιχειώδη και οι άνθρωποι θα συνεργάζονται. Γιατί νομίζετε διαθέτουμε το χρόνο και τις ενέργειές Μας; Σηκώνουμε το πέπλο μέρα με τη μέρα και σας φανερώνουμε τις πολύτιμες εμπειρίες της Ζωής Μας. Μεταδίδουμε τα αισθήματά Μας στη συνείδησή σας και σας φωτίζουμε για να μπορέσετε να τα μεταδώσετε στους συνανθρώπους σας. Ω Θεέ! Πανίσχυρη Καρδιά της Δημιουργίας που μπροστά στο Θρόνο Σου έσκυψα τον αυχένα και υποσχέθηκα να εξυπηρετήσω το Φως στις ψυχές των ανθρώπων! Ω Θεέ! Αφύπνισε την ανθρωπότητα και φέρε ξανά την Αγάπη!  Ω Ουράνιε Πατέρα! Απέτρεψε αυτούς από κάθε σκέψη ιδιοτέλειας και επέτρεψε στις Λεγεώνες Μου να ελευθερώσουν τη Ζωή! Σας ευχαριστώ αγαπητοί Μου για την προσοχή που Μου δώσατε. Να είσαστε βέβαιοι ότι η Αγάπη Μου προς εσάς είναι αιώνια! Δεν ακούσατε επί αιώνες τον ήχο των Ουράνιων Χορωδιών ούτε είδατε τη λαμπρότητα του Προσώπου του Πατέρα! Δε γνωρίσατε στις αστρικές σφαίρες τη νοσταλγία θυμούμενοι με διαύγεια το Φως της Βασιλείας Του! Το έλεος θάμπωσε τη μνήμη σας για να μη θυμάστε το παρελθόν σας.

Ο Νόμος του Κάρμα σας κρατά ακόμα δέσμιους. Δε μπορείτε πριν το προσωπικό σας Κάρμα σας απελευθερώσει, πριν πάψετε δηλαδή να είστε δέσμιοι των ίδιων σας δημιουργημάτων, να γνωρίσετε τη Δόξα του Βασιλείου Εκείνου τον Οποίο «ὀφθαλμοί οὐκ εἶδον καί ὦτα οὐκ ἤκουσαν». Δε μπορείτε να γνωρίσετε τη Δόξα και Τελειότητα που υπάρχει εκεί και που είναι ο πραγματικός οίκος σας. Εκεί διαμένουν οι Ουράνιες Εκείνες Δυνάμεις που σε πολλές περιπτώσεις, είναι τα Θεία Συμπληρώματά σας. Να είσαστε ευχαριστημένοι που έχετε τη Φλόγα του Ελέους και σβήνει από τη μνήμη σας το παρελθόν. Αλλά μην αρκείστε να ζείτε σε λήθαργο όταν η Ζωή παντού οδύρεται για την Πνευματική της ελευθερία. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω με την προσπάθειά Μας να σας δώσουμε κάποια μικρή κατανόηση της ευκαιρίας που παρουσιάζεται, ότι δε θέσαμε σε σας υπερβολικό αίσθημα προσωπικής ευθύνης. Επιθυμούμε να αισθάνεστε ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι μεγάλη. Από σας Εμείς εξαρτώμαστε για να φέρουμε στη Γη αυτό που επιθυμούμε!

Εύχομαι η Αγάπη του Ενός Αιωνίου Πατρός να σας περιβάλλει μέχρι την αιώνια ελευθερία σας».

αγγελακι