Η ευκαιρία του Ιόχρου Πυρός σήμερα

  Η Ακτίνα του Ιόχρου Πυρός για τα επόμενα 2.000 χρόνια επηρεάζει ενεργά την εξέλιξη με αποτέλεσμα βαθύτατες αλλαγές όπου δρα.

      ΤΟ ΙΟΧΡΟΥ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η Ιόχρου Ενέργεια είναι νοήμων ενέργεια της 7ης Ακτίνας πανταχού παρούσα με ιδιότητες εξαγνιστικές, ιδιότητες κάθαρσης και απελευθέρωσης. Γι’ αυτό ονομάζεται και Ιερό Πυρ της Αγάπης, του Ελέους, της Ελευθερίας και της Αγνότητας. Μέσα στην ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ Καρδιά, η Θεία αυτή Δύναμη ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΟΧΕΑ ΤΗΣ στην πηγή από την οποία προήλθε. Η Ακτίνα ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ είναι ΦΛΟΓΑ. Φλόγα η οποία ζωογονεί κάθε έργο και ενέργεια χάρη στην Ουσία Της που είναι ΦΩΣ, ΑΡΕΤΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Φλόγα, η οποία ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ επί της γης από τη ΡΥΘΜΙΚΗ, ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΗ επίκληση της Καρδιάς μας. Ο Ιεράρχης της 7ης Ακτίνας και υπεύθυνος για τη διανομή του Ιόχρου Πυρός είναι ο Άγιος Γερμανός.

Διάρκεια: 8.36''
Σύνδεση/Συγγραφέας: www.lagrenade.org,
Εκφωνητής: Μαρία,
Διαχείρηση: www.solar-action.org

 

    ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΦΕΛΚΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΙΟΧΡΟΥ ΠΥΡΟΣ

Για την επίκληση, εφέλκυση και διανομή του Ιόχρου Πυρός είναι απολύτως απαραίτητη η ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΙΕΡΑ ΣΙΩΠΗ. Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ που μπορεί να αποδοθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και στις επί μέρους ζωές που ζουν εν αυτώ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που εξαπολύεται από το άτομο ή τον κύκλο που εργάζεται. Η δυνητική αυτή ενέργεια πρέπει να ΥΠΕΡΝΙΚΉΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΑ, τα τεχνητά σύνορα που ο κακός χειρισμός της συμπαντικής, πνευματικής και υλικής αφθονίας, έχει δημιουργήσει μεταξύ του ανθρώπου και της πανταχού παρούσας Θείας Ευλογίας.

Διάρκεια: 8.15''
Σύνδεση/Συγγραφέας: www.lagrenade.org,
Εκφωνητής: Μαρία,
Διαχείρηση: www.solar-action.org

 

     ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΟΧΡΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

"Θεία Ιόχρου Ενέργεια από την Ιερή Πηγή Σου
Σε επικαλούμαι και Σε εφελκύω μέσα στα σώματά μου.
Σε εισπνέω και Σε διανέμω μέσα στα κύτταρά μου.
ΕΥΛΟΓΗΣΕ, ΕΞΑΓΝΙΣΕ τις σκέψεις, τα αισθήματά μου.

Στην Καθαρτήρια Ιόχρου Θάλασσά Σου,
Μέσω της Ιερής Ροής Σου,
ΜΕΤΑΦΕΡΕ ΠΡΟΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ
κάθε δυσαρμονία!

ΚΑΝΕ με Φάρο Φωτοδότη της Ενέργειας Σου
Συμμέτοχο στο Απελευθερωτικό ΙΟΧΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΣΟΥ."

Διάρκεια: 1.45''
Σύνδεση/Συγγραφέας: www.lagrenade.org,
Εκφωνητής: Μαρία,
Διαχείρηση: www.solar-action.org

 

     ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΟΧΡΟΥ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΑ ΦΛΟΓΑ

"Στο 'Όνομα της Θείας Παρουσίας απευθύνομαι σε Σε Ιόχρου Φλόγα σύμφωνα πάντα με το Νόμο της Αβλάβειας, Σε κατευθύνω και Σ' εντάσσω στις Δυνάμεις που μπορώ και διευθύνω με τη Φλόγα της Καρδιάς με τη Θέληση του Νου με τη Δύναμη της Πίστης. Στο Ονομα του lησού και της Παρθένου Μαρίας και στο δικό Σου Ιερή Φλόγα, Σε κατευθύνω έπ' αγαθό για την κάθαρση και, θεραπεία των τεσσάρων σωμάτων μου και όλων των σημείων πού πάσχουν, Ενώνω την Πίστη Μου με τη Λάμψη Σου! Δώσε εδώ και τώρα αυτό που ζητώ! Γένοιτο."

Διάρκεια: 2.37''
Σύνδεση/Συγγραφέας: www.lagrenade.org,
Εκφωνητής: Μαρία,
Διαχείρηση: www.solar-action.org

     

     ΤΟ ΙΟΧΡΟΥ ΠΥΡ ΩΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ

 Το φλεγόμενο έδαφος που αναφέρεται εδώ προκαλείται όταν η Ιόχρους Ενέργεια εστιασμένη δια της Ανταχκαράνα δημιουργεί ένα ζωηρό Ιόχρουν Πυρ που καίει όλα τα εμπόδια κατά σταθερό, διαδοχικό τρόπο. Καθώς υγεία, αγάπη, χαρά, ευημερία, γίνονται στόχος μας, υποδεχόμαστε με ανακούφιση τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της Ιόχρου Ενέργειας πάνω σε κάθε διαστρεβλωμένη αντανάκλασή τους. Η δράση αυτή προκαλεί πάντοτε πρόσκαιρη αναταραχή. Μη την ερμηνεύετε με όρους της προσωπικότητας, κατηγορώντας τις γενεσιουργές πηγές (την Ιόχρου Δράση, το ενδιάμεσο, τους άλλους...). Προτιμείστε να μάθετε τα αναγκαία μαθήματα λήψης και χειρισμού των Δυνάμεων. Το Ιόχρου φλεγόμενο έδαφος επιδέχεται πολλών ειδών καθαρτήριες, απελευθερωτικές εφαρμογές συχνά αλληλοκαλυπτόμενες: φυσική, συγκινησιακή και νοητική στις ασταθείς προσωπικότητες. Στις ολοκληρωμένες προσωπικότητες εφαρμόζεται για συγχώνευση με την Ψυχή και στις εμψυχωμένες για συνταύτιση με τον Πνευματικό Σκοπό.