Άγιος Γερμανός (από Αριστοτέλη Παπασταύρου)

6440_115306027684_78083812684_2513302_5598454_sΗ Ομαδα μελέτης για την Ιόχρου Φλόγα από τα βιβλία του Αρ. Παπασταύρου, προωθεί στο internet πληροφορίες για την Ιόχρου Φλόγα και τον υπεύθυνο γι αυτήν,  Διδάσκαλο της Πνευματικής Πλανητικής Ιεραρχίας Άγιο Γερμανό.

 Στο συγκεκριμένο blog οι πληροφορίες είναι από τις «Επιστολές προς Ανώνυμον» Αθήνα 1967 του Παπασταύρου, στις Επιστολές: 5η, 6η, 7η , 16η και προέρχονται από μεταφρασμένες ‘λήψεις’ της «Bridge to Freedom», μιας ομάδας στην Αμερική, που οργανώθηκε αρχικά γύρω από τις ‘λήψεις’ αυτές και την προώθησή τους και στη συνέχεια ακολούθησε τη συνήθη διαδικασία διάσπασης σε επιμέρους κλάδους, κάποιους προβληματικούς και κάποιους καθαρούς, υπενθυμίζοντάς μας την ανάγκη ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ και ανάληψης ΕΥΘΥΝΗΣ για τις επιλογές μας.

Ο κύριος κορμός των πληροφοριών είναι ορθός, όμως ατμοσφαιρικά και περιγραφικά στοιχεία που τον διανθίζουν, αποτελούν προσθήκες της ψυχοσύνθεσης του παραλήπτη. Αυτό είναι ένα γενικότερο δεδομένο που απαραιτήτως πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σε τηλεπαθητικές κατασταλάξεις. Η επικέντρωση στην ουσία και η χρήση των «decrees» ανταμείβει κάθε σοβαρό μελετητή και διαλογιζόμενο, προσφέροντάς του διάκριση και απελευθέρωση από τη θυμική αυταπάτη και την πλάνη.