Κάθε Τετάρτη

ΜΩΒ-ΛΕΥΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ"

Κάθε Τετάρτη: 19:30 μέσω ΖΟΟΜ
Ατομικό Κανάλι Εσωτερικής Αυτογνωσίας και Εξέλιξης©

Παρουσιάζει, η Έλλη Αγγελακοπούλου
εκπαιδεύτρια της Ιοχροοχόου Ακαδημίας – Ιόχρουν Δίκτυο
Επικοινωνία: nefellh@gmail.com | 6946708585

Περιγραφή μαθημάτων

Η Ομάδα θα εργασθεί αυτή την εκπαιδευτική χρονιά με τις Ενέργειες του Αναστάντος.

Σήμερα που τα παγκόσμια προβλήματα γίνονται όλο και πιο σύνθετα καθώς συμβαίνουν στη Γη μας δύσκολες, πολύπλοκες και πρωτόγνωρες καταστάσεις σε όλους τους τομείς, είναι σημαντικό για το μέλλον μας ως ανθρωπότητα να κατανοήσουμε ότι αυτή η φαινομενικά θλιβερή και αποδιοργανωμένη σημερινή κατάσταση είναι το αποτέλεσμα εξελικτικών διαδικασιών.

Η ανθρωπότητα εξελίσσεται!
Εξελίσσεται με τη βοήθεια Υψηλών Πνευματικών Δυνάμεων -Κοσμικών, Συστημικών, Πλανητικών που κατέρχονται αυτή την εποχή!

Η στάση ατόμων και εθνών έχει πρωταρχική σημασία για την αργοπορία ή όχι αυτής της εξέλιξης. Ένας νέος και καλύτερος τρόπος ζωής για όλους τους ανθρώπους, παντού στον κόσμο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Ο κόσμος μας, ολόκληρη η Γη πρέπει να αλλάξει και να κινηθεί προς την εξέλιξή της, έτσι που να εφοδιαστεί με ένα καταλληλότερο περιβάλλον και με ευκαιρίες για την εξέλιξη των διαφόρων βασιλείων πάνω σε αυτή.

Για τον λόγο αυτό, παράλληλα με τη μελέτη και την εργασία πάνω στον εαυτό μας και χρησιμοποιώντας ως εργαλεία θεωρία, ασκήσεις και διαλογισμούς, αυτή την εκπαιδευτική χρονιά θα εργασθούμε για να δημιουργήσουμε τον κατάλληλο χώρο μέσα στο ένσαρκο τμήμα μας για να προσγειωθεί η Ενέργεια του Αναστάντος. Μια ενέργεια που φέρνει “Θέληση για το Καλό”, “Θέληση Αγάπης” σε όλα τα όντα, “Θέληση καλών ανθρώπινων σχέσεων”.

Την ενέργεια του Αναστάντος σε αυτή την ιδιαίτερη μορφή της ζητείται να κατασταλάξουμε μέσα μας και γύρω μας. Η Ενέργεια αυτή έχει φτάσει. Και μπορούμε να Τη γειώσουμε.

Μέσα από το Ατομικό μας Κανάλι που φέρει το φως της ψυχής μας, μπορούμε να την αφιερώσουμε ως λίπασμα στο έδαφος για να αφομοιωθεί δηλαδή στη Γη και να δημιουργήσει κήπους, κήπους πνευματικούς. 

Η εποχή μας είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά κι ευκαιρίες για πραγματική αλλαγή.
Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να δούμε τα όνειρα και τις ελπίδες μας να γίνονται πραγματικότητα.

Σήμερα η Οντότητα της Γης, οι φορείς της Γης τροποποιούνται.
Ο Αναστάσιμος κραδασμός της Γης εκπέμπεται στο Κοσμικό γίγνεσθαι.
O Aναστημένος Χριστός γεννάται μέσα μας και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Αφιερώνουμε εαυτούς στο έργο του Αναστάντος Χριστού.
Ας τιμήσουμε τις ευλογίες που κατέρχονται και ας υπηρετήσουμε τον Ιερό μας πλανήτη.

ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ: Συγχρόνως θα προσεγγίσουμε τη ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ “Ομάδα Εσωτερικής Ψυχολογίας” συνοδοιπορώντας με την ΛΕΥΚΗ ΟΜΑΔΑ που ως βιωματική ομάδα εσωτερικής αυτογνωσίας βιώνει τη Μαθητεία στη Νέα Εποχή (Δείτε τα περιεχόμενα και το σύνολο της σειράς ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ εδώ)

Πρόγραμμα Ιοχροοχόου Ακαδημίας 2021-2022