Κάθε Τετάρτη – “Μέσα στις Ενέργειες του Αναστάντος”

"Ας Χαρούμε"-"Ας Σιωπήσουμε"-"Ας Αγαπήσουμε"
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ

Κάθε Τετάρτη: 19:30 και μέσω ΖΟΟΜ
Ατομικό Κανάλι Εσωτερικής Αυτογνωσίας και Εξέλιξης©

Παρουσιάζει, η Έλλη Αγγελακοπούλου
εκπαιδεύτρια της Ιοχροοχόου Ακαδημίας – Ιόχρουν Δίκτυο
Επικοινωνία: nefellh@gmail.com | 6946708585

Περιγραφή μαθημάτων

Η Ομάδα θα εργασθεί και αυτή την εκπαιδευτική χρονιά με τις Ενέργειες του Αναστάντος.
Ενέργειες με τις οποίες η ψυχή μας ήδη έχει έρθει σε επαφή και προσπαθεί να τις γειώσει.

Συνειδητά θα εργασθούμε να τις φέρουμε μέσα στον νου μας, την καρδιά μας και τις αισθήσεις μας ώστε οι Ενέργειες του Αναστάντος να εδραιωθούν μέσα στην καθημερινότητά μας μέχρι να γίνουν τα αυθόρμητα αναστάσιμα αντανακλαστικά μας.

Για να συμβεί αυτό θα δουλέψουμε με τις ποιότητες της Χαράς, της Σιωπής και της Αγάπης που είναι ιδιότητες της ψυχής μας, έχοντας ως γνώμονά μας τα 3 πρώτα σεμινάρια της ολοκληρωμένης σειράς "Σεμινάρια Εσωτερισμού - 7 Επαφές με την Ιόχρου Ενέργεια".

Η Χαρά, η Σιωπή και η Αγάπη είναι τα πρώτα βιωματικά βήματα που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε σε επαφή με την ψυχή μας, να εκπαιδευτούμε στις δυνάμεις της ώστε να την εκφράσουμε μέσω του εαυτού μας και να την ακτινοβολήσουμε.

Με την ακτινοβολία της ψυχής μας θα υπηρετήσουμε τον μικρόκοσμο μέσα μας. Αυτόν τον μικρόκοσμο των φορέων-σωμάτων-οργάνων της ψυχής και της προσωπικότητάς μας που είναι η μορφή μας και οι σκέψεις της και τα αισθήματά της και οι συγκινήσεις της και οι αντιδράσεις της και οι δράσεις της.

Το πραγματικό ταξίδι είναι μέσα στον μικρόκοσμο που είμαστε και που συνήθως δεν τον λαμβάνουμε υπόψη μας γιατί ψάχνουμε συνεχώς έξω από εμάς.

Αυτό τον μικρόκοσμο αν τον καταλάβουμε και τον εκπαιδεύσουμε, θα γίνουμε πιο ελεύθεροι, πιο ικανοί και πιο ακτινοβόλοι. Θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε και τον μακρόκοσμο για να ανυψωθούμε προς μεγαλύτερη ομορφιά, αγάπη και δύναμη, με θάρρος, έμπνευση και όραμα Ανάστασης.

Με την ακτινοβολία της Χαράς, με την εσωτερική Σιωπή και με τον ρυθμό της Αγάπης, η ψυχή μας θα αναδυθεί και θα μεταφερθούμε σε άλλο, νέο επίπεδο συνειδητότητας μέσα στο οποίο η προσωπικότητά μας θα εναρμονιστεί με τους Πνευματικούς Νόμους της Αγάπης και της Αλήθειας στους οποίους η ψυχή υπακούει.

Θα αναζητήσουμε, λοιπόν, αυτή την εκπαιδευτική χρονιά αυτό το άλλο, το νέο επίπεδο συνειδητότητας αφήνοντας τους θορύβους της καθημερινότητας και της προσωπικότητας παράμερα, ακυρώνοντας τον μαγνητισμό τους, την κυριαρχία τους, την επιβολή τους, ακυρώνοντας την ισχύ τους, τη δύναμη που ασκούν πάνω μας, μέσα μας.

Θα έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο Εαυτό μας επιδιώκοντας την Ανάσταση του Πυρήνα της Ύπαρξής μας.

Έτσι εισαγόμαστε σε μια Νέα Ηθική, σε μια σύγχρονη μαθητεία μέσα από τις Οδηγίες της ψυχής μας!  

Μέσα από το Ατομικό μας Κανάλι που φέρει το Φως της ψυχής μας, μπορούμε να βοηθήσουμε στη διανομή και γείωση της ενέργειας του Αναστάντος σε ολόκληρη τη Γη, για να αφομοιωθεί και να δημιουργήσει κήπους, κήπους πνευματικούς.

Η εποχή μας είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για πραγματική αλλαγή.
Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να δούμε τα όνειρα και τις ελπίδες μας να γίνονται πραγματικότητα.

Πρόγραμμα Ιοχροοχόου Ακαδημίας 2023-2024