Κάθε Τρίτη

ΟΜΑΔΑ “ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ”

Κάθε Τρίτη: 21:15 μέσω ΖΟΟΜ

Παρουσιάζει, η Ελένη Σαραντάκη
εκπαιδεύτρια της Ιοχροοχόου Ακαδημίας – Ιόχρουν Δίκτυο
Πληροφορίες: e.sarantaki@gmail.com | 6948066204 3-5 μμ

Περιγραφή μαθημάτων
Σειρά μαθημάτων με την απελευθερωτική μέθοδο
Μέθοδος Ατομικό Κανάλι|Προσωπικές Διεργασίες©
Βιωματικό Εργαστήρι Εσωτερικής Αυτογνωσίας και Εξέλιξης©

Individual Channel Method|Personal Processes©
Experiential Workshop Your own self Management ©

ΣΚΟΠΟΣ: Εργαζόμαστε στο στόχο που έχει ο καθένας για την προσωπική και συλλογική του ευημερία. Μαθαίνουμε πώς να μη σπαταλάμε τις δυνάμεις μας, φυσικές, αισθαντικές, συγκινησιακές, νοητικές και πώς να τις συγκεντρώνουμε για να τις κατευθύνουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε για το καλό το δικό μας και το καλό όλων. Μαθαίνουμε πώς να αναγνωρίζουμε με νέα αντίληψη τον εαυτό μας. Γι αυτό, παρατηρούμε τον εαυτό μας και τον εκπαιδεύουμε ώστε η συνείδησή του να περιλαμβάνει την αληθινή Ζωή. Μερικά από τα πολλά εργαλεία μας:

ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ: Φτιάχνουμε το Ατομικό μας Κανάλι. Η Μέθοδος Ατομικό Κανάλι© - Προσωπικές Διεργασίες© θα σε συνεπάρει γιατί είναι επιστημονική μέθοδος να ορίζεις το πάσχον σημείο και να το απομονώνεις για να το εξετάσεις και να το βοηθήσεις, να το τονώσεις, να το γιατρέψεις.
Πόσα γνωρίζεις πάνω σε αυτό; Θα μάθεις να ορίζεις τον εαυτό σου σαν μια μονάδα ύπαρξης. Γιατί το ΑΤΟΜΙΚΟ σου ΚΑΝΑΛΙ είναι ο ΧΩΡΟΣ που σου ανήκει! Your own management. Your own direction. Το καθορίζεις, το ορίζεις. Εκεί δοκιμάζεις νέες φόρμουλες, νέες εμπειρίες. Πετυχαίνεις restart, και refresh!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ: Χαλαρώνουμε. Γιατί η χαλάρωση είναι ένα ψυχικό μέσο που μοιράζει καλά την ενέργεια. Όσο βαθύτερα χαλαρώνει το σώμα μας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα της ζωτικής ενέργειας που κυλάει μέσα μας και τόσο μεγαλύτερη είναι η δυνατότητα διεύρυνσης της συνείδησής μας.

ΤΡΙΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ: Μαθαίνουμε μέσα από το Ατομικό μας Κανάλι να χρησιμοποιούμε τη Μωβ-Βιολετί-Ιόχρου Ενέργεια του Ήλιου και όλες τις νέες ενέργειες που διατίθενται στον πλανήτη μας για απελευθέρωση, οργάνωση, υγεία και αφθονία.

Πρόγραμμα Ιοχροοχόου Ακαδημίας 2021-2022