Μήνυμα Χριστουγέννων από το “Ιόχρου Δίκτυο”

ihsoys_-saint_germain-copy1

«Γέννηση Χριστού» σημαίνει συνείδηση ενότητας, κατανόησης, αγάπης, αποδοχής, συγχώρεσης. Τις ποιότητες αυτές κανείς δεν μπορεί να τις ιδιοποιηθεί γιατί αυτές καθ’ εαυτές σημαίνουν περιεκτικότητα και πληρότητα.

Πώς θα αλλάξει, πώς θα τελειοποιηθεί η έκφραση της αγάπης και η εκδήλωση της σοφίας στις νέες μορφές πολιτισμού και θρησκείας; Η αλλαγή προέρχεται από το τύπο της ακτίνας, δηλαδή της ενεργειακής ποιότητας που επηρεάζει κυρίαρχα, κάθε φορά την ανθρωπότητα. Η 2η ακτίνα της αγάπης-σοφίας είναι σε εκδήλωση από το 1575 μ.Χ. Η 6η ακτίνα άρχισε να αποχωρεί το 1625 μ.Χ. Η 7η ακτίνα ξεκίνησε την εκδήλωσή της το 1675 μ.Χ.

Το τι σημαίνει ‘αποχωρεί’ μπορούμε να το συλλάβουμε με την αναλογία της ‘δύσης’ του ηλίου. Το τι σημαίνει ‘ξεκινά την εκδήλωση’ μπορούμε να το συλλάβουμε με την αναλογία της ‘ανατολής’ του ηλίου. Τώρα, η 7η ακτίνα προβάλλει τα χαρακτηριστικά της. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα προβληθούν σε όλες τις εκδηλώσεις του πολιτισμού στην παγκόσμια κοινωνία. Θα μας δώσουν λοιπόν αποτελέσματα στα οποία η ψυχή της ανθρωπότητας θα έχει βάλει τη σφραγίδα της.

Γι αυτό και η νέα έκφραση της αγάπης στη θρησκεία είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Βασίζεται και είναι ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ιχθυακής έφεσης, λατρείας, πίστης και αγάπης που εκδηλώθηκε για 2.000 χρόνια, από την ευεργετική παρουσία της 6ης, ιχθυακής ακτίνας της αφοσίωσης. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε μία ανώτερη σπείρα ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΟΥΣ και όχι σε κάτι αυτοτελές και ασυνεχές. Τον 20ο αιώνα η Πνευματική Πλανητική Ιεραρχία, των Διδασκάλων της Σοφίας, παρουσία Κοσμικών Υπάρξεων από άλλους Πλανήτες και Συστήματα του Κόσμου ανεγνώρισε την έναρξη της Νέας Θρησκείας που είναι

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 8834_134518482684_78083812684_2760177_5067163_sυπό την καθοδήγηση του Αγίου Γερμανού.

Το ιστορικής σημασίας Γεγονός πρέπει να έλθει στη συνείδηση όλων μας! Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ΄Αγιος Γερμανός, ως εκπρόσωπος της Υδροχοϊκής Αγάπης-Σοφίας και ο Ιησούς, ως εκπρόσωπος της Ιχθυακής Αγάπης-Σοφίας, βρίσκονται σε αρμονία και συνεργασία. Μας λέγεται ότι σε μια ειδική Τελετή στη Σαμπάλλα ο Ιησούς, με τη συνοδεία Αγγέλου, πλησίασε στο Βωμό μπροστά από τον Σανάτ Κουμάρα, το Βούδδα, και το Χριστό. Στάθηκε εκεί στο Βωμό, περιμένοντας την προσέγγιση του Αγίου Γερμανού. Ο ΄Αγιος Γερμανός με τον Συνοδό Του πλησίασε και στάθηκαν στο πλευρό του Ιησού. Το περιεχόμενο της τελετής που ακολούθησε, είναι ευθύνη όλων μας να τη φέρουμε στη συνείδηση των λαών της γης.

Ο Ιησούς κατέθεσε το σύμβολο της 6ης ακτίνας, ένα Σταυρό από καθαρό χρυσό. Ο Σταυρός τοποθετήθηκε στα Πνευματικά Αρχεία των Ακτίνων που είχαν προηγηθεί και που όλες άφησαν στην ανθρωπότητα και στον πλανήτη ολόκληρο τα κληροδοτήματά Τους. Ο Άγιος Γερμανός και ο Ιησούς ένωσαν τα χέρια τους σε χειραψία. Η συγχώνευση της Χριστιανικής Διακονίας με εκείνη της Εποχής της Πνευματικής Ελευθερίας συμβολίζεται από τη χειραψία αυτή. Οι δύο Διδάσκαλοι, Αδελφοί και Συνεργάτες στο ίδιο μεγάλο Εργο έλαβαν την Ευλογία των Μεγάλων Οντων.

600px-Maltese-Cross-Heraldry.svg

Ο ίδιος ο Σανάτ Κουμάρα, ο Κύριος του Κόσμου, Ηγέτης του μεγάλου καρδιακού πλανητικού Ενεργειακού Κέντρου, της Πνευματικής Πλανητικής Ιεραρχίας προσέφερε στον Άγιο Γερμανό το Σταυρό της Μάλτας από Ιόχρου Πυρ. Ο Σταυρός της Μάλτας από Ιόχρου Πυρ είναι το σύμβολο της Εποχής της Πνευματικής Ελευθερίας και της Πνευματικής Ασφάλειας. Αυτό ήταν ένας από τους πιο καλούς οιωνούς, καθώς και ένα αξιομνημόνευτο γεγονός. Η θρησκεία είναι έκφραση της 2ης ακτίνας, έκφραση της αγάπης και της σοφίας. Σήμερα, η παρουσία της 7ης ακτίνας δίνει τα μέσα στην ανθρωπότητα να δημιουργήσει ορθότερες μορφές πολιτισμού και θρησκείας για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πνευματικής ελευθερίας. Οι διδαχές της 7ης Ακτίνας θα δοθούν από τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Άγιο Γερμανό: δύναμη, επιμονή, θάρρος, ευγένεια, προσοχή στις λεπτομέρειες, αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία και εμπιστοσύνη στον εαυτό είναι μερικές από τις αρετές της. Η ανθρωπότητα με την 7η ακτίνα θα αποκτήσει συνειδητοποίηση της ενότητας, ευρύτητα νου, ανεκτικότητα, ταπεινότητα, λεπτότητα και αγάπη. Όλες ιδιότητες της ψυχής. Όλες απαραίτητες για την εκδήλωση της οικουμενικότητας και της ελευθερίας.