Ο κόσμος των αισθημάτων μαγνήτης για τους Αγγέλους

αγγελος μαγνητηςΟ κόσμος των αισθημάτων είναι το μαγνητικό κέντρο που έλκει τους Αγγέλους. Πίστη, Αγάπη και απόλυτη Υπακοή στον Δημιουργό Τους είναι οι βασικές γι΄ Αυτούς ποιότητες. Δεν επιβάλλονται και δεν επεμβαίνουν ποτέ στις υποθέσεις του ανθρώπου γιατί σέβονται την ελευθερία της θελήσεώς του και βοηθούν μόνον εκείνους που έχουν πίστη σ Αυτούς, Τους αγαπούν και επιζητούν τη συνεργασία Τους.

Ο Μάχα Τσόχαν αναφέρει σχετικά: «Όταν μία Αγγελική Ύπαρξη έχει τη συνειδητή συνεργασία ενός ανθρώπου, μεταχειρίζεται τις ενέργειές του και διοχετεύει τη βοήθειά Της στη συνείδηση της φυλής, ενός έθνους ή ενός λαού. Αν και ο τρόπος με τον οποίο η συνεργασία αυτή συντελείται είναι πολύπλοκος, στο μέλλον η άμεση σχέση των Αγγέλων με τους ανθρώπους θα δημιουργήσει την επιτάχυνση του Χρυσού Αιώνα. Προς το παρόν, ορισμένες Αγγελικές Υπάρξεις αφιερώνουν όλες Τους τις ενέργειες για να διαλύσουν τις δυνάμεις του κακού που προσπαθούν να διεγείρουν την επαναπαυμένη ανθρωπότητα σε διάφορα σημεία της Γης».

Όπως η μέλισσα έλκεται από την οσμή της ουσίας του άνθους έτσι και για τους Αγγέλους η ουσία της Αγάπης προερχόμενη από την καρδιά του ανθρώπου, τους έλκει προς αυτόν. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ αναφέρει σχετικά: «Ο κόσμος των Αγγέλων είναι ο κόσμος της Αγάπης. Μία θάλασσα από Χερουβείμ και Σεραφείμ πάλλει στην Καρδιά και Αγάπη του Πατρός. Η μόνη ατραπός που οδηγεί προς την πραγματική εμπειρία της παρουσίας Τους είναι η Αγάπη. Αλλά η Αγάπη αυτή πρέπει να είναι επενδυμένη με μεγάλη εσωτερική ειρήνη και ηρεμία σα να είναι η ύπαρξή σας μια θάλασσα κυανού ύδατος και η συνείδησή σας ένα άνθος Λωτού που πλέει στην κυανή θάλασσα και στραμμένο προς τον Ήλιο διαχύνει τη ραδιοβολία της ύπαρξής του. Μόνο έτσι, με εσωτερική ηρεμία και ισορροπία, μπορείτε να προχωρήσετε ήσυχα και ευλαβικά ανοίγοντας τη θύρα στην παρουσία των Αγγέλων».

Πολλές φορές οι άνθρωποι αρνήθηκαν την ύπαρξη των Αγγέλων και αν δεν ήταν τα λίγα εκείνα πνεύματα στη Γη που αναγνώριζαν και αγαπούσαν Αυτούς, οι Αγγελικές Δυνάμεις θα είχαν προ πολλού επιστρέψει στο Ουράνιο Βασίλειο. Μέσω αυτών των αγαθών πνευμάτων οι Άγγελοι έλκονται προς τη Γη και διακονούν τον άνθρωπο με τη ραδιοβολία των Θείων Αρετών Τους. Αυτοί ζωογονούν τη φλόγα στις καρδιές των ανθρώπων, ανυψώνουν την ποιότητα της ραδιοβολίας της και τους ωθούν προς την ανώτερη εξέλιξη.

Αυτό συμβαίνει γιατί η ραδιοβολία της Αύρας των Αγγέλων είναι θετική, εποικοδομητική, αγνή και τέλεια. Όταν η ραδιοβολία αυτή απλωθεί σε ολόκληρο τον Πλανήτη, θα αλλάξει την ποιότητα της ενέργειας όλων και θα φέρει τα πάντα σε κατάσταση αρμονίας και ειρήνης. Αυτό θα συμβεί στο μέλλον και όταν ο άνθρωπος κατανοήσει την εξυπηρέτηση των Αγγέλων, τότε η γέφυρα που ενώνει τα δύο Βασίλεια θα επεκταθεί, ο αριθμός των διερχομένων προς τη Γη Αγγέλων θα αυξηθεί και η εξέλιξη του ανθρώπου θα προαχθεί.

αγγελακι