Τρίγωνο – Ενεργειακό Κανάλι© METHOD

Τρίγωνο - Ενεργειακό Κανάλι© METHOD περισσότερες ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Απελευθερωτικά Τρίγωνα
Αιθερικά Τρίγωνα
Ενεργειακά Δίκτυα Τριγώνων – Τα Βιβλία

Βιωματικά Εργαστήρια Τριγώνων με τη Μαρία Χ. Πετρίτση:

   Βιωματικό Εργαστήρι ΤΡΙΓΩΝΩΝ Αναστάντος
   Βιωματικό Εργαστήρι ΤΡΙΓΩΝΩΝ στη Θεοσοφική Εταιρεία
   Βιωματικό Εργαστήρι ΤΡΙΓΩΝΩΝ Ιόχρου Δικτύου

Τρίγωνο - Ενεργειακό Κανάλι© METHOD στο SPIRITUAL LIBRARY 

  ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (Μαρία Πετρίτση, 22/3/2020)
  ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (Μαρία Πετρίτση, 26/4/2020)
  ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (Μαρία Πετρίτση, 24/5/2020)
  ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (27/9/2020)
  ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΜΩΒ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (22/11/2020)
  ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΗ ΜΩΒ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (27/12/2020)
  ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΒ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ (24/1/2021)
  Α ΤΥΠΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (28/2/2021)
  Β ΤΥΠΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (28/3/2021)
  Γ ΤΥΠΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (24/4/2021)
  Δ ΤΥΠΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (23/5/2021)
  ΜΩΒ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (27/06/2021)
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΜΩΒ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (24/10/2021)
  ΑΕΡΙΝΑ ΜΩΒ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ (28/11/2021)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΘΙΒΕΤΑΝΟΥ (23/01/2022)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΙΛΑΡΙΩΝΑ (27/03/2022)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΙΗΣΟΥ (24/04/2022)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΣΕΡΑΠΗ (22/05/2022)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ (26/06/2022)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ (23/10/2022)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΧΑ ΤΣΟΧΑΝ (27/11/2022)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤ ΧΟΥΜΙ (22/01/2023)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ (26/02/2023)
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΙΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΜΟΡΥΑ (26/03/2023)

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ - Bιωματικά εργαστήρια 2023 της Ιοχροοχόου Ακαδημίας
για το Τρίγωνο - Ενεργειακό Κανάλι© METHOD ...

ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

Τα Τρίγωνα είναι μια δράση υπηρεσίας, που χρησιμοποιεί την δύναμη της σκέψης και της προσευχής για να ανυψώσει και να μετασχηματίσει τη συνείδηση. Να την καταστήσει ευρύτερη, παραγωγικότερη, δυναμικότερη.

Το Τρίγωνο είναι ένα βασικό γεωμετρικό σχήμα, πνευματικό σύμβολο της ουσιαστικής Τριαδικότητας του Θεού-Πατέρα-Ενέργεια. Οι ψυχές τριών ατόμων που εργάζονται ομαδικά, προσφέρουν σύνδεση τριών εστιακών σημείων φωτός, μέσω των οποίων μπορεί να κυκλοφορεί η πνευματική ενέργεια.

Οι προσωπικότητες των τριών αυτών ατόμων και ως νοητικά και ως αστρικά και ως αιθεροφυσικά και ως σάρκα παρέχουν ανάλογα, τρία κάθε φορά εστιακά σημεία αντιστοίχως στο νοητικό πεδίο για τα νοητικά τους σώματα, στο αστρικό πεδίο για τα αστρικά τους σώματα, στο αιθεροφυσικό πεδίο για τα αιθεροφυσικά τους σώματα, στο στοιχειακό πεδίο για τη σάρκα τους.

Τα σημεία φωτός των ψυχών ολόκληρου του πεδίου των ψυχών και όχι μόνο της δικής τους, έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν και να ενισχύσουν τις πνευματικές εργασίες που συμβαίνουν μέσα στα υπόλοιπα σημεία και πεδία των προσωπικοτήτων μας. Αυτό είναι τεράστιο δώρο. Είναι σα να παρέχεται δυναμική βοήθεια από κάποιους που έχουν τη δυνατότητα αλλά και τα μέσα και τη γνώση να παράξουν βοήθεια ουσιαστική. Αναγεννητική.

Ένα Πνευματικό Δίκτυο Τριγώνων αποτελείται από νήματα φωτεινής πνευματικής, ουσίας, κατά μήκος των οποίων ρέουν οι πνευματικές ενέργειες του Φωτός και της Καλής Θέλησης που επικαλείται ο κάθε εργάτης των Τριγώνων. Η πνευματική ουσία φθάνει σε όλες τις ψυχές και μέσα από αυτές βυθίζεται-ενσταλάζεται στα νοητικά μας και φέρνει φως και προκαλεί φώτιση.

Άνθρωποι καλής θέλησης από κάθε πίστη και πνευματική παράδοση εργάζονται δραστήρια με αυτό τον καθημερινό ρυθμό ως 'υπηρεσία τριγώνων'.

Υποδοχή της υπερβατικής δύναμης μέσα στην ανθρωπότητα, μέσα στον καθένα μας και αποδοχή της καθαρτήριας δράσης της, της αποτοξινωτικής δράσης της, της ανυψωτικής δράσης της. Έτσι οι υπερβατικές δυνάμεις γίνονται μέρος μας. Μέρος των φορέων των σωμάτων μας. Ενσωματώνονται, λέμε. Γίνονται δηλαδή μέρος των σωμάτων μας. Και αλλάζουν την έκφρασή μας. Το φως της ύλης μας γίνεται πνευματικό και οι δομήσεις μέσα στην ύλη αλλάζουν! Νέες δυνατότητες παρέχονται, νέες ιδέες, νέα πρότυπα, νέες εφαρμογές. Το υπερβατικό αφομοιώθηκε και έγινε 'το Φως μέσα μας'! 'Το πνεύμα μέσα μας'! 'Το Νέο μέσα μας'!

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν εσωτερικά, μέσα μας..., σταδιακά και πολύ- πολύ σταθερά εμφανίζονται τα εξωτερικά αποτελέσματα! Το φως εργάζεται μέσα στις ανθρώπινες υποθέσεις. Μέσα στην καθημερινότητά μας. Αλλάζοντας τη ματιά μας στα πράγματα, αναγκαστικά αλλάζουν και τα πράγματα. Οι επιλογές μας γίνονται καλύτερες, οι δράσεις μας γίνονται ορθότερες. Η αδράνεια υπερνικάται. Η ενεργοποίησή μας αποκτά ορθότερη κατεύθυνση. Δημιουργούμε φωτεινά αποτελέσματα σε εμάς και στο περιβάλλον μας...

Ας θυμόμαστε πάντα ότι
   πάνω από κάθε Τρίγωνο ή Δίκτυο Τριγώνων, πάνω από την συλλογικότητα του Δικτύου υπάρχει η Πηγή της Ενέργειας, η Αφετηρία της Ροής της Ιόχρου Ενέργειας που το διατρέχει
   κάτω από όλο αυτό υπάρχει το Τέρμα, η Γείωση της Ροής της Ιόχρου Ενέργειας που το διατρέχει.

26025_405155383271_1345490_nΣτους διαλογισμούς των Βιωματικών Εργαστηρίων - Ενεργειακά Τρίγωνα βιώνουμε βήμα – βήμα, πώς δημιουργείται ένα Τρίγωνο του Ιόχρου Δικτύου και πώς συνδέεται με το Δίκτυο.

Οι ατομικές μας ενέργειες, που καταθέτουμε στο Τρίγωνο, ή στα Τρίγωνα στα οποία συμμετέχουμε, είναι απαραίτητο να καθαρίζεται από την Ιόχρου ενέργεια για να διαχύνεται απαστράπτουσα μέσα στο Τρίγωνο.

Έτσι τα σώματά μας πνευματικά ενισχύονται και μπορούμε να συμμετέχουμε στη δόμηση συλλογικών τριγώνων.

Πώς γίνονται αυτές οι συνθέσεις; Η ενότητα είναι δυνατότητα της ίδιας μας της φύσης, δυνατότητα της αιθερικής ενεργειακής μας υπόστασης. Αυτή η ενότητα είναι η δύναμή μας.

Οραματιζόμαστε λοιπόν, τρία ατομικά κανάλια, καθαρισμένα και δομημένα από την Μωβ-Ιόχρου Ενέργεια ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ, έτοιμα να δημιουργήσουν ένα Τρίγωνο του Ιόχρου Δικτύου. Ο κύκλος αυτός υποδηλώνει το Κανάλι του Συλλογικού Τριγώνου.

Στο κέντρο του Κύκλου-Καναλιού υπάρχει ο συλλογικός χρυσός Άξονας, από πάνω του συνεχίζεται ως χρυσή συλλογική κεραία του τριγώνου μας, από κάτω του συνεχίζεται ως χρυσές συλλογικές ρίζες του τριγώνου μας. Πάνω εκεί  συναρμολογούνται οι ενέργειες των συλλογικών τσάκρα του τριγώνου μας.

Όλες τις εργασίες που έχουμε μάθει για το ατομικό μας κανάλι, την ατομική μας κεραία, τις ατομικές μας ρίζες, όλες επαναλαμβάνονται προσεκτικά για κάθε συλλογικό μας τρίγωνο.

Στο κέντρο της καρδιάς κάθε συλλογικού μας τριγώνου οραματιζόμαστε την Μωβ Φλόγα.

Αποτέλεσμα: Η Μωβ Φλόγα ανάβει στα βάθη της ύλης μας! Η παρουσία Της είναι η απάντησή της και η απάντησή μας στα βάθη της πλανητικής ύλης!

Να επιβεβαιώνουμε την γείωση του Μωβ-Ιόχρου Φωτός! ΑΤΟΜΙΚΑ, ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ, ΟΜΑΔΙΚΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.

Να επιβεβαιώνουμε την Ανάδυση της Πλανητικής Μωβ-Ιόχρου Φλόγας!

Να Επιβεβαιώνουμε την Παρουσία Της 7ης Ιόχρου Ακτίνας μέσα στο κοσμικό Νέο Παρόν του πλανήτη μας!

Η Ιόχρους ενέργεια είναι ενέργεια του ελέους και της αγάπης που δρα.
Βρίσκεται παντού μέσα στο αιθερικό πλανητικό απόθεμα. Την επικαλούμαστε και την εισπνέουμε για να κυκλοφορήσει αποσυμφορητικά και δομητικά μέσα στο αιθερικό σώμα των Τριγώνων Φωτός και των Τριγώνων Καλής Θέλησης που συμμετέχουμε.

Τα Τρίγωνα της Ιόχρου Ενέργειας υποστηρίζουν και υποστηρίζονται, σε μια διαρκή αλληλεπίδραση από το Μωβ-Χρυσό Πλανητικό Δίκτυο Κεραιών, από το Μωβ-Χρυσό Πλανητικό Δίκτυο Καρδιών και από το Μωβ-Χρυσό Πλανητικό Δίκτυο Ριζών.

Μέσα από τα Τρίγωνα του Ιόχρου Δικτύου, οι ατομικές μας δυνάμεις πολλαπλασιάζονται. Η συνείδηση των άπειρων δυνατοτήτων που διανοίγονται της Ιόχρου Ενέργειας, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε πολλές εργασίες για τον Πλανήτη μας
   οραματιζόμενοι το Ιόχρουν Φως να κατέρχεται στη Γη και να γειώνεται μέσα σε ολόκληρη τη πλανητική Φύση... μέσα από τα υπερανθρώπινα, στα ανθρώπινα και υπανθρώπινα και στοιχειακά βασίλεια...
   οραματιζόμενοι την Μωβ Φλόγα από το κέντρο της Γης, να ανέρχεται ψηλά και πάλι διαπερνώντας όλα τα βασίλεια, όλες τις ζωές στη Γη.

Να θυμόμαστε! Η απελευθερωτική όψη των Τριγώνων Φωτός απελευθερώνει πρώτα εμάς τους ίδιους.

Ο Διδάσκαλος Θιβετανός οργάνωσε μέσω μαθητών του τα Τρίγωνα Καλής Θέλησης. Κάθε μέλος είναι μία κορυφή τριγώνου και ανάμεσά τους κυκλοφορεί φως, αγάπη και δύναμη που ακτινοβολούν προς την ανθρωπότητα. Αυτό είχε τόση επιτυχία που τώρα υπάρχουν δισεκατομμύρια τέτοια τρίγωνα σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, οι καιροί αλλάζουν καθώς το πνευματικό πλανητικό αιθερικό δίκτυο έχει αλλάξει! Η ψυχή του πλανήτη έχει δεχθεί αφθονία κοσμικών ενεργειών και όλοι μας φροντίζουμε με σεβασμό και αυθορμητισμό να τις γειώσουμε μέσα από όποια συλλογικότητα νου και καρδιάς ανήκουμε. Αναγνωρίζοντας ότι είμαστε μέλη ενός δικτύου που όσες άπειρες όψεις και να έχει, όσες όψεις του και αν εμείς κάθε φορά ανακαλύπτουμε, φέρει εκ φύσεως, φέρει από την πρωτογενή του πηγή, την ενότητα των πάντων.

Μία ομάδα ανθρώπων είναι αήττητη όταν αυτή συγχωνεύεται με ανώτερα πνευματικά κέντρα και μεταδίδουν την ενέργεια και τις ιδέες αυτών των ανώτερων πνευματικών κέντρων.

Στο Έργο αυτό, τα τρίγωνα του Ιόχρου Δικτύου αποτελούν αναγκαιότητα.
Ας δραστηριοποιηθούμε!